Sõpruse Puiestee avaldas uue plaadi «Planeetidegi vahel kehtib raskus»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sõpruse Puiestee.
Ansambel Sõpruse Puiestee. Foto: promo

Sõpruse Puiestee võtab oma kümme aastat kestnud tegevusperioodi kokku CD-kogumikuga «Planeetidegi vahel kehtib raskus». Uuel albumil on kokku kuusteist laulu. Pooled paladest on valikmaterjal Sõpruse Puiestee nüüdseks läbi müüdud kolmelt kauamängivalt ning ülejäänud täiesti uued laulud.

Uue loomingu hulgast leiab palasid nagu «Planeetidegi vahel kehtib raskus», mis räägib õnnetult hukkunud kosmonaut Komarovi viimastest minutitest kosmosesüstikus.

Konkursil Eesti Laul 2011 osalenud «Rahu, ainult rahu», peetervõsalik friigipop «Eestimaa» ja futuristlik «Jää hüvasti mu hipist sõber».

Uued lood ka kaks kaverit - retrohõngulised 60-ndatel Jaak Joala enda lauldud «Tantsulaul» ja «Sinuga koos» ning omaloominguna tantsuline «On aeg», mida esitab bängi uus liige Merili Varik.

Vanemast materjalist on albumil esindatud kuulsad ja bändi koha pealt märgilised lood: «1905», «Mustale Merele», «2 meest», «Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head», «Krambid», «Armastuse vajadus» ja paljud paljud teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles