Galerii! Eesti kuulsuste lapsed, kes õpivad välismaa mainekates koolides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi maarjamaal on suurepäraseid võimalusi ennast harida, on mitmed Eesti avaliku elu persoonid pidanud õigeks oma võsukesed saata maailma mainekatesse erakoolidesse.

1. Ettevõtja, Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa tütar, Christina-Sandra Sõõrumaa lõpetas kevadel Tallinnas asuva eliitkooli ja astub sügisel mainekasse Oxfordi Ülikooli. 

2. Endla teatri näitleja Sepo Seemani poeg Aleksander Seeman õpib hetkel Ameerikas. Noormees tegeleb vabal ajal muusikaga, olles bändi Blinking Lights laulja.
3. Edgar Savisaare ja Vilja Toomasti ühine laps, Rosina Savisaar on aastaid elanud Euroopas. Kõigepealt mitmes linnas Prantsusmaal. Nüüd tudeerib neiu Inglismaal Bath'i ülikoolis.
4. Evelin Ilvese ja president Toomas Hendrik Ilvese ühine tütar, 14-aastane Kadri Keiu hakkab sügisest õppima Ameerikas Silicon Valleysse. 
5. President Toomas Hendrik Ilvese poeg Luukas Kristjan on õppinud rahvusvahelisi suhteid Oxfordi Ülikoolis. 
6. Baltikumi suurim kasiinoärimees Armin Karu tütar, Ines Karu-Salo on küll kõrghariduse omandanud rahvusvahelises Estonian Business Schoolis ärijuhtimise erialal, on äsja emaks saanud naine ennast täiendanud ka Inglismaal, Longon College of Fashion ülikoolis. 
7. Investeerimispankuri Rain Lõhmuse tütar Susanna Lõhmus elab Inglismaal ning on enda akadeemilisi teadmisi püüdnud Regent's University London ülikoolis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles