Õõvastavad faktid! Chris Brown räägib ööst kui ta peksis Rihannat: ta sülitas mulle verd näkku!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Brown, Rihanna
Chris Brown, Rihanna Foto: SCANPIX

Räppar Chris Brown räägib oma uues dokumentaalis «Chris Brown: Welcome to My Life» avameelselt kurikuulsast ööst, mil ta oma tollast tüdruksõpra Rihannat brutaalselt ründas. 

Browni ja Rihanna romanss algas 2008. aastal, mil mõlemad olid muusikamaailma ühed kuumemad artistid. Neid peeti ideaalseks paariks, kelle ees on maailm valla.

Ometi muutus see kuvand ootamatult 2009. aastal, mil meediasse ilmusid fotod Rihannast paistes, verise ja sinikates näoga. Brown, kes end ise politseile üles andis, mõisteti süüdi ja sai tingimisi karistuse. Suurem karistus oli aga see, et ta tituleeriti üleöö kurjategijaks ja naisepeksjaks, tema muusika mängimine lõpetati paljudes raadiojaamades ja endised fännihordid kahanesid tunduvalt. 

Rihanna / Scanpix
Rihanna / Scanpix Foto: SCANPIX

Rihanna on sel teemal korduvalt sõna võtnud ning ka Brown on palju kordi avalikult vabandanud pühendades naisele ka muusikapala «Changed Man» («Muutunud mees»). Nüüd avaldab räppar aga endapoolse detailse kirjelduse ööst, mis pööras tema maailma pahupidi. 

Chris Brown paljastab, et Grammyde eelpeol tuli nende juurde naine, kellega mees oli Rihannat petnud, ning see viis lauljanna endast välja. Teel koju olevat Rihanna üritanud Browni lüüa, mille peale mees lõi teda suletud rusikaga otse näkku, vahendab ajakiri OK!.

«Ta sülitas mulle verd näkku ja see ajas mind veelgi suuremasse raevu,» sõnab Brown lisades, et ta tundis end pärast juhtunut nagu koletis. Veel väidab Brown, et nende suhe oli mõlemapoolselt vägivaldne, mida Rihanna aga intervjuus Diane Sawyerile kategooriliselt eitab. 

Samas on Rihanna tunnistanud, et ta tundis meeditormi ajal Browni pärast suurt muret ning paar ühines taas 2013. aastal lühikeseks ajaks. Lauljatar on aga hiljem öelnud, et ta tundis suurt muret vägivaldsetes suhetes neiude suhtes, kes tema eeskujul võivad suhtesse tagasi astuda ning selle taga järjel oma elu kaotada ning ta võttis vastu mõistusliku otsuse suhe lõplikult katkestada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles