Zetod, Orelipoiss ja Contra põrutavad tuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zetod esinemishoos.
Zetod esinemishoos. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karu, ahv ja hunt – maru vahva punt ehk Zetod, Orelipoiss ja Contra lähevad ühise minituuriga «Inemise omma» kevadel vastu. Üheskoos katsutakse lavalaudu Viljandis, Tartus, Tallinnas ning Türil. Kambas mitmed külalisesinejad ning meeletult huumorit!

«Contra luulesõnad lauluks pööranud Orelipoiss saatis selle kirjaga meile, Zetodele, sooviga sinna Lõuna-Eestilikku särtsu juurde saada,» rääkis Jalmar Vabarna. «Võtsime selle loo kohe fookusesse, kuna arvasime, et sellest koostööst sünnib kindlasti midagi lahedat. Kui mõtted liikuma hakkasid,

leidsime, et ei saa sõnade autorit mängust välja jätta ja Contra oli kohe valmis kõik vahemängud täis räppima,» lisas Vabarna.

Ühiselt salvestatud singel saadab punti läbi kogu tuuri. Valsihümn lauldakse maha kõik koos ning publikul tasub varakult refrääni sõnad «Inemise omma eläjä, kiä egä vahtsõnõ keväjä, läävä viilgi ullimbas, ku sis ku ilmä tulliva» pähe õppida.

Kontserdid toimuvad:

21. aprill Viljandis klubis Rubiin ürituse «FOLKLOOB nr. 2» raames. Erikülaline: Dj Daysleeper (Martin Oja). Uksed avatakse kell 22.00.

22. aprill Tartus klubis PlinkPlonk. Uksed avatakse kell 22.00.

28. aprill Tallinnas Von Krahli Baaris. Erikülaline: Dj Mur (Merike Paberits). Uksed avatakse kell 22.00.

05. mai Türi Kultuurikeskuses. Erikülaline: Vägilased. Uksed avatakse kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles