Galerii: Suurbritannias valmistutakse kuninglikuks pulmaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton
Prints William ja Kate Middleton Foto: SCANPIX

Suurbritannias valmistutakse 29. aprillil toimuvaks kuninglikuks pulmaks.

Prints Williami ja ta kihlatu Kate Middletoni laulatus leiab aset Londonis Westminster Abbeys.

Pärast kihluse väljakuulutamist möödunud aasta novembris jõudsid peaaegu kohe müügile pulmadega seotud suveniirid. Nüüd on neile lisandunud veel tooteid.

Pulmadest huvitatud saavad nautida ka Kate`ile ja Williamile pühendatud komme ning õlut «Kiss Me Kate», eeskujuks on võetud William Shakespeare`i näidend «Tõrksa taltsutamine». Samuti saab Haslimann Taylor firmast tellida Kate`i ja Williami pildiga pitsat.

Kuninglikul ratsaväel ning kuningliku õhujõudude muusikutel on kiire aeg. Nad peavad samuti pulmade ajal oma etteaste tegema.

Kuninglike pulmade ettevalmistamisega on seotud sadu inimesi, kellest suur osa kuulub Briti kuningliku pere teenistusse. Pulmade kuludest osa katab Williami, osa aga Kate Middletoni pere.

Siiani ei ole paljastatud, kes on Kate Middletoni pruutkleidi disainer. Välja on pakutud mitmeid tuntud moeloojaid, kuid õukond ei ole uudist kinnitanud. Väidetavalt vahetab Middleton päeva jooksul kolm korda riideid ehk seega on tal pulmapäevaks kolm kleiti.

Lisaks brittidele on kuningliku pulma ajaks oodata Londonisse tuhandeid turiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles