TOP 5: kuulsused, kes on inimese ära tapnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rex Features / Vida Press

Paljudele teadmata on nii mõnedki meie lemmikutest staaridest põhjustanud kellegi surma. 

Olgu põhjuseks õnnetu juhus või ettekavatsetud mõrv, kuulsuste maailmas leidub nii mõnigi kes on inimese tapnud.

O. J. Simpson. Ameerika pesapallistaar peeti kinni oma eksnaise Anna Nicole Smithi ja tema uue peika Ron Goldmani mõrva eest. Mitmeid kordi pussitatud Smith ja Goldman leiti naise Hollywoodi kodust ning paljud aspektid viitasid Simpsoni osalusele. Kohtuasjast sai üks rohkem kajastatud juhtumeid Ameerika ajaloos, kuid Simpson pääses sellest puhta nahaga. Ohvrite vanemad kaebasid otsuse edasi ja O. J. pidi tasuma kopsaka rahalise karistuse. 2007. aastal peeti mees uuesti kinni relvastatud röövi eest ning ta mõisteti 33 aastaks vangi. 

Snoop Dogg. 1993. aastal arreteeriti Snoop rivaalitseva gängi liikme tapmisele kaasa aitamises. Räppar vabastati süüdistustest enesekaitse põhimõttel.

Caitlyn Jenner. 2015. aastal oli transsoolisel endisel spordikuulsusel autoõnnetus, mis lõppes loomaõiguslase Kim Howe´i surmaga. Jennerile karistust ei määratud.

Matthew Broderick. 1987. aastal põrkas näitleja kokku teise autoga ja mõlemad vastasautos olevad inimesed hukkusid. Õnnetuse tagajärjel tuli välja ka Brodericki tollane suhe "Räpase tantsu" staari Jennifer Grayga. 

Oscar Pistorius. Paraolümplane lasi 2013. aastal maha oma elukaaslase Reeva Steenkampi väites, et arvas naise olevat sissetungija. Pistorius mõisteti tapmises süüdi ja sai viieaastase vanglakaristuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles