Mudilaste rattaralli vallutab keskväljaku

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste rattasõit
Laste rattasõit Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Taas on 1. mail kell 11 oodatud kõik kahe- kuni seitsmeaastased eelkooliealised lapsed Paide keskväljakule rattavõistlusele.

Korraldaja Kulno Klein lausus, et osaleda soovijatel, õigemini nende vanematel tasuks oma võsuke aegsasti kirja panna. «Paneme südamele, et lapsuke peaks kandma kiivrit,» ütles ta. «Iga osavõtjat ootab väike kingitus ja helkur, mis muidugi on tühine võistlustest saadud elamuse ja rõõmu kõrval.»

Nimesid saab kirja panna 30. aprillini. Järva autokoolis (Lai 6) või telefonidel 385 0888, 5663 0968. «Kõigile meeldetuletuseks veel, et kohapeal enne võistlusi registreerida ei saa sel lihtsal põhjusel, et korraldajad ei tea siis arvestada osavõtjate arvuga, muretsemaks kõigile üllatusi,» selgitas ta.
Eelmisel aastal võttis rattarallist osa 216 last. «Ka sel aastal loodame rohket osavõttu, mis kindlustab selle toreda ürituse püsimajäämist ja annab jõudu korraldajatele valmistuda järgmiseks aastaks,» ütles Klein.

Esimene rattasõit oli Paides 1974. aastal Automi eestvedamisel. «Esimene start anti kesklinnast Pärnu 3 eest, kuhu toona ka esimesed hakkajad pisipõnnid üles rivistati,» meenutas Klein. «1992. aastal võttis Automi õigusjärglasena korralduspoole üle Järva autokool.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles