Zetod, Orelipoiss ja Contra põrutavad tuurile

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Contra
Contra Foto: Erakogu

Sel nädalal suunduvad üheskoos minituurile “Inemise omma” ansambel Zetod, Orelipoiss ja Contra, kes lubavad kontsertidel meeletult huumorit.

“Contra luulesõnad lauluks pööranud Orelipoiss saatis selle kirjaga meile, Zetodele, sooviga sinna lõunaeestilikku särtsu juurde saada,” rääkis Zetode eestvedaja Jalmar Vabarna. “Võtsime selle loo kohe fookusesse, kuna arvasime, et sellest koostööst sünnib kindlasti midagi lahedat. Kui mõtted liikuma hakkasid, leidsime, et ei saa sõnade autorit mängust välja jätta, ja Contra oli kohe valmis kõik vahemängud täis räppima.”

Ühiselt salvestatud singel saadab punti läbi kogu tuuri. Valsihümn lauldakse maha kõik koos ja publikul tasub varakult refrääni sõnad “Inemise omma eläjä, kiä egä vahtsõnõ keväjä, läävä viilgi ullimbas, ku sis ku ilmä tulliva” pähe õppida.

Kontsert toimub neljapäeval, 21. aprillil Viljandis klubis Rubiin ürituse “FOLKLOOB nr. 2” raames. Kontserdi erikülaline on DJ Daysleeper (Martin Oja).

Reedel, 22. aprillil on kontsert Tartu klubis PlinkPlonk.

Nädala pärast, 28. aprillil on seltskond Tallinna Von Krahli baaris. Kontserdi erikülaliseks on DJ Mur (Merike Paberits).

Tuur lõpeb 5. mail Türi kultuurikeskuses, kus erikülaline on ansambel Vägilased.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles