Maailma kõige naljakam passifoto?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA pass
USA pass Foto: /©The Image Works / TopFoto/Scanpix

Passipildid ei tule alati ilusad, kuid USAs tehtud passipilt võib olla maailma kõige inetum ja naljakam korraga, kuna sellel on näha väljavenitatud peaga naist.

Texases Austinis elav 27-aastane Chelsey Ramos vajas uut passi, et ta saaks selle aasta septembris Saksamaale sõita, kuid sai nii ehmatuse kui üllatuse osaliseks, kui nägi oma uut passipilti, edastab The Telegraph.

Uues passis oleval fotol on ta pea kummaliselt välja venitatud, nähes kaks korda pikem.

Ramos oli vihane, et ta näeb oma uue passi fotol inetu välja, kuid ta elukaaslane Reece Lagunas leidis selle olevat naljaka.

Mees pani elukaaslase naljaka passipildi Redditisse, tekitades sellega naljade laviini. Oli neid, kes võrdlesid Ramose pilti filmi «Coneheads» tegelastega.

«See on ülimalt naljakas. See on üks naljakamaid asju, mida ma näinud olen, kahju et mina midagi sellist ei teinud,» teatas mees.

Ramos pöördus uuesti USA siseministeeriumi poole, et Saksamaale sõiduks saada korralik pass, milles oleval fotol ei ole ta pea välja venitatud ja millel ta näeb iseendana välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles