Galerii: soss-sepast ilukirurg andis kaunile naisele loppis seanina!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika naine pidi maha matma unistuse modelliametist, kui ilukirurg keera nässu tema ninaoperatsiooni.

Kelli oli 17 aasta eest kaunis noor naine, keda häiris vaid tema nina. Kelli lootis, et pärast ninaoperatsiooni ootab teda edukas modellikarjäär New Yorgis, mistõttu otsustas ta ilukirurgi juurde minna. 

«Üks fotograaf andis nõu ja ütles, et kui soovin selles äris läbi lüüa, pean nina lõikama,» sõnas Kelli saates «Botched». Naine läkski ilukirurgi juurde ning tegemist oli tema elu halvima otsusega.

Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix
Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX

«Teadsin kohe pärast operatsiooni, et midagi on valesti,» seletas Kelli. «Esiteks turritas välja tükk kõhre. Arst ütles, et see on kõigest paistetus ja täiesti normaalne - ärgu ma muretsegu. Kuid ma olin kindel, et asi pole õige, sest ninasõõrmed olid erineva suuruse ja kujuga. Aasta hiljem otsustasin, et ei kavatse enam sellise ninaga elada. Helistasin samale arstile ja ta lubas mu nina tasuta ära parandada.»

Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix
Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX

Kirurg tuimestas Kelli näo ja kattis tema silmad, kuid naine oli operatsiooni ajal täiesti ärkvel. Poole operatsiooni pealt võttis arst vastu telefoni ja jättis Kelli üksinda operatsiooniruumi, samal ajal kui ta tegeles teise patsiendiga. 

«Ta jättis mind üksi palatisse ja mul oli vaja tualetti minna. Kui peeglisse vaatasin, nägin luud ja verd. Mõtlesin: Jumal küll, mida ma teen! Kuid pidin tagasi minema ja tal lõpetada laskma. Pärast oppi nägi nina sirge välja, kuid paari nädala pärast hakkas see vasakule kiskuma. Otsustasin nina rahule jätta ja loobusin unistusest modellitööd teha,» tunnistas Kelli.

Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix
Kelli Johnson saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX

Nüüd, 17 aastat hiljem, tegi saate «Botched» arst dr Paul Nassif naise nina korda. Kelli ja tema kihlatu Darnel on üliõnnelikud, sest Kelli ei tunne ennast enam põrsana. Ta poseeris julgelt ja rõõmuga kihlusfotodele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles