Virgo Veldi valmistub uueks abieluks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virgo Veldi saksofoniga
Virgo Veldi saksofoniga Foto: festival.ee

Hinnatud saksofonist Virgo Veldi (41) ligi kakskümmend aastat kestnud abielu on lõhki. Virgo on tõmmanud joone alla enda abielule Kadi Veldiga (41), kunagise Kuku raadio häälega, ning naudib juba uut kuuma suhet meigikunstnik Merlit Miländeriga (33), vahendab Kroonika.


Kuuldavasti on Virgol plaanis Merlit eeloleval suvel ka naiseks kosida.

Virgo ja tema abikaasa Kadi armastus lõi lõkkele juba üle kahekümne aasta tagasi, kui noored tutvusid Georg Otsa nimelise muusikakooli esimesel kursusel.

«See oli kui armastus esimesest silmapilgust. Kõigile tüdrukutele meeldis Virgo, kuid Kadi oli see, kes ta endale sai,» teab üks paari vana tuttav rääkida. Paarile sündis ka tütar, praeguseks andekaks lauljaks sirgunud Susanna Aleksandra, kes laulab omanimelises bändis Susanna Aleksandra & R.R. Trio.

Särtsaka punapäise kaunitari Merliti pärast olid Virgo ja tema abikaasa Kadi hiljuti kuuldavasti lahutuse sisse andnud. Ülemöödunud reedel jäi armunud paar kaamera ette endise restorani Carina ruumides peetud üritusel, kus Virgo ka saksofonimänguga üles astus. Muul ajal oli paar lahutamatu ja nende sõbrad teadsid rääkida, et pulmakelli on oodata juba eeloleval suvel!

«Me oleme Merlitiga väga õnnelikud ja rohkem ei olegi siinkohal midagi lisada,» sõnab Virgo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles