Athena keskus esitleb: Birgit Varjuni akustiline kontsert

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 hooaja avapidu - Birgit Varjun
TV3 hooaja avapidu - Birgit Varjun Foto: Jelena Rudi

Esitusele tulevad Birgiti lemmiklaulud eesti ja välismaa pop- ja rockmuusika klassikast ning esmakordselt kõlavad ka lauljatari endakirjutatud lood.

 

Esitusele tulevad kõik need laulud, mis toovad Birgitile kevade südamesse. Nii Birgit kui teda saatvad muusikud, klahvpillimängija Rene Puura ja saksofonist Indrek Varend usuvad, et endast parimat andes suudavad nad sooja tunde tekitada ka publikus ning kontserdilt lahkudes paistab kevad veel päikeselisem, isegi siis kui taevas on pilvine.

Birgit Varjun on pärit väikesest Keeni külast Valgamaalt. Alates 15. eluaastast laulis ta kodukandis mitme erineva bändi koosseisus, kuid kõige südamelähedasem oli isa bluesi ja countryt viljelev ansambel.

Birgiti tähelend sai aga alguse 2009. aastal, kui ta võttis julguse kokku ja osales telesaates «Eesti otsib superstaari», pälvides oma võimsa hääle ja lihtsa olekuga juba eelvoorus kohtunike tähelepanu. 1500 lauljaks pürgija seast jõudis Birgit superfinaali kahe parema hulka. Lühikese ajaga on Birgit tõestanud end kui mitmekülgset lauljat, kes suudab tõetruult esitada nii popi, rocki, countryt kui bluesi. Teda on nimetatud ka Eesti Tina Turneriks.

Birgit on aastaid ka ise lugusid kirjutanud, siiani on need aga sahtlisse jäänud. Esmakordselt valis lauljatar nende hulgast parimad, mida avalikkusele esitada. Koos muusikutega tehti lugudele seaded ning Athena keskuses tulevad need esmaettekandele.

Kontsert toimub 21. aprillil kell 19.00 Athena Keskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles