Top 5: Hõissa, pulmad! Need kodumaised staarid sõudsid sel suvel abieluranda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elu24 kollaaž

Abieluranda sõudmine käesoleval suvel Eesti kuulsuste seas küll nii kuum ei ole, kui mullu, kuid kooselu on ametlikuks teinud nii paljud, keda saab ühel käel ära lugeda. Siin on 5 meeldejäävaimat sel suvel sõlmitud liitu, kes inspireerivad armastajaid üle Eesti ikka ja jälle sõrmuste poole kiikama.

Piret Järvis ja Egert Milder

Teleajakirjanik ja endise tüdrukutuebändi Vanilla Ninja liige Piret Järvis ja Gruusias kinnisvaraäris tegutsev egert Milder abiellusid 3. augustil Gruusias, Tbilises, kus pulmapäeval oli 40 kraadi sooja! Noorpaar sai tuttavaks Noortebändi žüriitoolis, 2013. aastal. 

Presidendi roosiaia öökontsert.Piret Järvis ja Egert Milder
Presidendi roosiaia öökontsert.Piret Järvis ja Egert Milder Foto: Erlend Štaub

ZuZu Izmailova ja Joonas Laks

Kuigi mõisapulmad on saanud noorpaaride seas väga populaarseks, oli Raikküla mõis üle väga pika aja toreda pulmapeo võõrustajaks.

Nimelt toimus seal augusti alguses tõusva poliitikatähe, roheliste esinaise Zuzu Izmailova ja legendaarse laulja Henri Laksi poja Joonase ühise liidu sõlmimise pidu, mis oli läbinisti öko. Isegi pruutkleit erakonna värvist ja loomusest kantud.

Zuzu Izmailova
Zuzu Izmailova Foto: Iris Kvisalu

Jaan Toots ja Eve Kirs

Ärimees Jaan Toots ja tema ärinaisest armastatu Eve Kirs sõudsid laupäeval, 27. mail abieluranda.

Juba kolmandat kuud titerõõmu nautinud Eve ja Jaan abiellusid Toomkirikus lähedaste sõprade ja sugulaste ringkonnas. Pärast laulatust liiguti edasi Maardu mõisa, kus oli külalisi tervitamas keelpillikvartett. Kogu üritus toimus professionaalsete korrakaitsjate valvsa pilgu all.

Jaan Tootsi ja Eve Kirsi pulmad
Jaan Tootsi ja Eve Kirsi pulmad Foto: Raul Mee

Stig ja Karina Rästa

Kuigi paberite järgi abiellusid Stig ning tema värske abikaasa Karina juba juunis, siis alates 16. juulist on asi tõeliselt ametlik - maha sai peetud pulmapidu.

Abieluettepaneku tegi Stig Karinale juba veebruaris, ning loetud nädalad tagasi muutis muusiku väljavalitu sotsialmeedias ka oma perekonnanime Vesman Rästa vastu välja. Eelmise aasta oktoobris sündis paari perre ka tütar Lumi.

Uhke pidu olevat peetud ühes maalilises Eestimaa mõisas, vahendab Anne & Stiil.

Stig ja Karina Rästa
Stig ja Karina Rästa Foto: Instagram

Maret Maripuu ja Igor Gräzin

Eelmise sajandi lõpus alanud suhe poliitik Igor Gräzini ja praeguse tööinspektsiooni juhi Maret Maripuu vahel jõudis mai lõpus uuele tasandile, kui paar teineteisele Tallinna Jaani kirikus igavest truudust vandus, kirjutas Kroonika.

«Pulmareisi meil ei olnud,» sõnas 64-aastane Gräzin, kelle on 42-aastase Maripuuga ka teismeline poeg.

Igor Gräzin ja Maret Maripuu
Igor Gräzin ja Maret Maripuu Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles