Henry Kõrvits: tänud eelkõige oma perele, kes kannatas välja, et abikaasa arvas kuu aega, et on filminäitleja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused» võtted said läbi
«Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused» võtted said läbi Foto: Liisbet Valdoja

Eilsega jõudsid «Klassikokkutulek 2:  Pulmad ja matused» filmivõtted edukalt lõpule. 20 päeva kestnud võtteperiood toimus põhiosas Saaremaal, kuid ka Tallinnas ja Kose vallas.

Võtete lõpus võttis oma Facebooki lehel sõna ka üks peaosatäitjatest Henry Kõrvits: ««Klassikokkutulek 2» on filmitud. Tänud kõigile asjaosalistele ja muidugi eelkõige oma perele, kes kannatas välja, et abikaasa/isa arvas kuu aega, et ta on filminäitleja ja oli kodust ära. Filmi tegemine on rets töö. Seega kordan oma varasemat öeldut: ostke ära iga Eesti hiphop album, mis ilmub ja minge kinno ja vaadake ära iga jumalama Eesti film, mis tehakse. Selle kõige taga on uskumatult hull töö. Peace!»

LOE LISAKS: «Klassikokkutulek» teise osa võtted said läbi

«Klassikokkutuleku» produtseerinud Taska Film on tootjafirmaks kõigi aegade neljale menukaimale Eesti filmile: «Klassikokkutulek» (2016), «Nimed marmortahvlil» (2002), «1944» (2015) ja «Sangarid» (2017).

«Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused» jõuab Eesti kinodesse uue aasta 16. veebruarist ehk veidi enne Eesti Vabariigi aastapäeva. Filmi levitab taas VaataFilmi, kes on ühtlasi ka filmistuudiote Paramount ja Universal ametlik esindaja Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles