Foto: salajane pilguheit skandaalsele villale, kus Rahumägi reformikatega puhkab (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahumägi Kreeta villas
Jaanus Rahumägi Kreeta villas Foto: Foto: Andras Kralla, Äripäev

25. novembril 2010. aastal avaldas Äripäev artikli Jaanus Rahumägi pere kasutuses olevatest luksuslikest hüvedest. 

Perekond Rahumägi on toona puhanud korduvalt Kreeta saarel asuvas villas, kuhu tol suvel saadeti Rahumägile spetsiaalselt ka maastur Jeep Wrangler. Aasta enne seda toimetati Kreetale aga Mari Rahumägile kuuluv auto. Rahumägi ütles alguses, et ta ei tea nimetatud villast ja seal puhkamisest midagi. Pärast Äripäeva tehtud fotode nägemist teatas, et villa kuulub tema perekonnale. Pärast 2010. aastal artikli ilmumist teatas aga, et tegelikult kuulub villa ning Rahumägile Kreeta saarel kasutamiseks saadetud maastur Rahumägi sõbrale Eric J. Van de Wynkelele.

Turvaärimees Jaanus Rahumägi külastavad Reformierakonna ladvikud sel suvelgi. Eelmisel kuul kirjutas Kroonika moodsa aja kangelastest, Hanno Pehvkurist ja Rahumägist, kes päästsid Vahemerelt kaks hätta sattunud neidu. 

LOE LISAKS: Eesti tuntud ärimees ja poliitik päästsid kaks naist surmasuust!

Eesti Ekspress kirjutab värskes lehes, et Jaanus Rahumägi teeb Reformi tagatoas comeback'i ning teda Kreetal külastava Reformierakonna ladvikut (Taavi Rõivast, Hanno Pehvkurit ja Kalle Pallingut) võiks nimetada Vahemere klubiks. 

Pärast 2010. aasta skandaali otsustavad poliitikud majutuvad mõnes hotellis. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles