Video: BBC uudisteankru selja taga oli näha striptiisi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BBC uudisteankru Sophie Raworthi seljataga oli näha filmilõiku striptiisiga
BBC uudisteankru Sophie Raworthi seljataga oli näha filmilõiku striptiisiga Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Briti ringhäälingu BBC esmaspäevaõhtuse uudistesaate News at Ten ajal oli näha uudisteankru Sophie Raworthi selja taga, et ta kolleeg vaatab mingit filmi, milles naistegelane teeb striptiisi, võttes end alasti.

49-aastane uudisteankur oli striptiisistseeni ajal rääkimas Inglismaa kriketimeeskonna võidust Lõuna-Aafrika meeskonna üle, edastab Daily Mail.

BBC uudisteankru Sophie Raworthi selja taga oli näha filmilõiku striptiisiga
BBC uudisteankru Sophie Raworthi selja taga oli näha filmilõiku striptiisiga Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Uudistesaadet, milles oli näha naise enesepaljastamist, vaatas umbes 3,8 miljonit inimest ning paljud neist kommenteerisid nähtut sotsiaalmeedias.

BBC uudistesaadet vaadanud Lyndsey Robinson oli esimene, kes postitas Facebooki küsimuse, et kas keegi märkas uudistesaate juures midagi imelikku. Pärast seda ilmus kümneid kommentaare, et uudisteankru seljataga oli näha klippi, milles naine end paljastas.

Üks tviit oli selline: «Miks BBC uudistesaade näitab pornot?»

Kommenteerijate arvates vaatas BBC töötaja mingit märulifilmi, mille kangelanna paljastas end salamissiooni käigus, et vajalikku infot saada. Kuna paljastavat lõiku oli näha lühikest aega, siis ei osatud öelda, millise filmiga tegemist olla võis.

BBc esindaja teatel oli tegemist ebaprofessionaalsusega, sest töötaja vaatas filmi tööajast, jättes endast väga halva mulje.

BBC teatel uurivad nad intsidenti.

BBC otsesaadete ajal on ka varem nähtud saatejuhtide ja uudisteankrute taga kummalisi filmistseene ning BBC töötajaid söömas, end sügamas, haigutamas, flirtimas ja lobisemas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles