Murdvaras jäi vahele, kuna ta ei tõmmanud WCs vett

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WC
WC Foto: Panther

USAs Californias Thousand Oaksis jäi murdvaras politseile vahele, kuna ei tõmmanud WCs vett ja politseiuurijad said väljaheitest tema DNAd.

California Ventura maakonna kriminaalpolitseinik Tim Lohman selgitas, et eramajja murdnud mehel tekkis vajadus WCd külastada ja ta tegi seda, jättes endast märgi maha, edastab The Telegraph.

WC
WC Foto: Panther

Politsei sai kahtlusaluse väljaheite ja kehakarvu, mille abil jõuti ta jälile. Ilmnes, et tegemist on Venturas elava mehega, kelle andmed on USA politsei andmebaasis.

Politsei tabas 42-aastase Andrew David Jenseni 28. juulil kahtlustatuna murdvarguses. Kohus määras talle 180 000 dollari suuruse kautsjoni, mille vastu ta kuni kohtuistungini vabadusse lubati.

Ei ole teada, kas Jensen palkas endale ise advokaadi või määrab selle riik.

Politseinik Lohmani sõnul oli see nende esimene juhtum, milles murdvarga jälile jõuti WCst saadud tõendite abil.

«Tavaliselt kasutatakse kurjategijate kindlaks tegemisel kas juukseid või sülge, mitte aga seda, mis on WC-potis,» nentis kriminaalpolitseinik.

Jensen peaks kohtu ette astuma täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles