Staarid Poppy singlist «Paradiis»: sellist jama on raske kommenteerida ja valus kuulata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poppy
Poppy Foto: Youtube

Hiljuti avaldas lauljanna Poppy singli «Paradiis» koos moonipõldudest tulvil muusikavideoga. Laul on tekitanud parajat suminat Facebookis. 

DJ ja raadiohääl Janno Sooäär jagas Poppy uut muusikavideot sotsiaalmeedia vahendusel, uurides sõpradelt muusikutelt, mis on nende arvamus selle loo osas: 

«MIND BLOWN / PEA PLAHVATAB: vaatasin Eesti TOP7t. Selline lugu ja selline video. Mitte et tahaks kedagi bashida, et keegi teeb halba muusikat vms. ja no ei oota selles suunas diskussiooni siin, pigem et see veits nagu mingi renessansiajastu maal, kus hästi mitu kihti või nagu hästi palju asju toimub korraga. Hästi palju küsimusi mul ka, peamiselt keskenduvad sõna «miks» ümber. Muusikasõbrad ja -eksperdid, palun kommenteerige!»

Foto: Kuvatõmmis / Facebook



Kommentaariumi uksed avatud, on nii mõnigi tuntud ja vähemtuntud muusikaekspert julgelt arvamust avaldanud. Kes tunnistab, et suutis lugu kuulata kõigest 12 sekundit, kes võrdleb muusikavideot nurisünnitusega.

Foto: Kuvatõmmis / Facebook

Mõni on aga lugu nimetanud hellitavalt estolatiinoks. Muusikakollektiivist Traffic tuntud laulja Silver Laas peab lugu mustaks mis mustaks, mille peale kommenteerib Janno, et talle tekitabki selline mustalt sisselauldud lugu küsimuse, miks on lastud läbi selline laul ilma et seda mõni tehnikariist «õigeks» pole timminud.  

Foto: Kuvatõmmis / Facebook


Poppy singel «Paradiis» kuulamiseks siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles