Uskumatu galerii! Naine pidi iga päev oma «nelja rinda» teipima: seksi ajal kasutasin läbipaistvat...

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika naine pidi igapäevaselt teipima oma rindu, et need vähegi normaalsed välja näeksid.

Kahe lapse ema Kailan rääkis saates «Botched», et tema esimene rinnasuurendusoperatsioon kestis vaid 15 minutit ja ta sai selle tagajärjel liiga kõrged implantaadid. Päris rinnad vajusid nende alla.

Selleks, et end oma kehas mugavalt tunda, teipis naine oma rinnad igapäevaselt paika.

«Hommikul ärgates oli mu esimene mõte kleeplint. Millist värvi täna kasutan? Trennitegemiseks on hõbedane. Tahan jahile minna? Mul on kamuflaaživärvides teipi. Tahan end naiselikuna tunda? Mul on sädelevat teipi,» seletas Kailan ja lisas, et seksi ajal kasutas ta läbipaistvat kleeplinti.

Kailan saates «Botched» / Scanpix
Kailan saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX

Rindade teipimine pole aga ühe inimese töö ning ta vajas selle tegemiseks abikaasa Johni.

«Ma mäletan, kui palusin tal esimest korda end kleeplindiga aidata. Tal kukkus suu lahti ja ta imestas, et mida ma teen,» meenutas Kailan.

Kailan saates «Botched» / Scanpix
Kailan saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX

Kailan sai saatest abi ja dr Terry Dubrow tegi tema rinnad korda. Pärast seda sai Kailan esimest korda pärast mesinädalaid bikiine kanda. See rõõmustas nii Johni kui Kailanit ennast.

«Enne operatsiooni vihkasin oma rindu - kõiki nelja! Tundsin nende pärast salaja häbi ja pidin neid ning oma tõelist olemust maailma eest varjama. Nüüd saan viimaks olla naine ja ema, keda mu perekond väärib,» sõnas Kailan.

Kailan saates «Botched» / Scanpix
Kailan saates «Botched» / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles