Sõprade järelhüüded Ivan Desinenkole: ta oli ilusa hingega ja puudutas meid kõiki!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivan Denisenko
Ivan Denisenko Foto: Facebook

Eile Augustibluusil esinenud Ukraina ansambli Ivan Blues & Friends laulja-kitarristi Ivan Denisenkot tabas terviserike. Meest elustati laval ja viidi kiirabiga Tallinnasse haiglase. Mehe elu päästa ei õnnestunud ja Denisenko suri haiglas. 

Sõbrad, tuttavad ja Denisenko muusika austajad jagavad kurbust ja kaastunnet läbi Facebooki. Mitmed sõbrad kirjutavad Ivanist, kui ilusa hingega muusikuks, kellel oli hea süda ja kes puudutas loominguga paljusid. 

Kahju, et meie seast on lahkunud nii andekas muusik. 



Ma ei unusta Teid!


Ivan, sinus oli uskumatu jõud ja tahe. Me jääme sind igatsema. Puhka rahus. 



Anna-nimeline naine kirjutab Kiievist, et ta ei suuda siiani uskuda, et muusik on meie seast lahkunud: "pisarad lihtsalt voolavad ja ma ei suuda uskuda, et see on tõsi. Palun öelge keegi mulle, et see uudis on viga"


Särav muusik ja laulja. Mees, kellel oli puhas süda ja ilus hing. Kaastunne perekonnale. 


 

Ivan Denisenko on kuulus Ukraina kunstnik ja kultuuritegelane. Tema muusikaline tee algas paralleelselt õpingutega Rahvusliku Kunsti- ja Arhitektuuriakadeemias. Seal õppides hakkas ta huvi tundma blues´ i vastu. Ülikoolisõpradega loodud bänd Ivan Blues & Friendsi esimene kontsert toimus 31. detsembril 2007 Kiievi baaris Rag-Time. 
Ivan Denisenkol oli haigus nimega akromegaalia ehk liikmehiidsus või kehaväljehiidsus. See esineb juhul, kui inimese ajuripats toodab liigselt kasvuhormooni täiskasvanueas, mil luud enam pikkuses ei kasva. Haiguse põhjuseks on ajuripatsi healoomuline kasvaja.

Denisenkot tabas eile festivali Augustibluus esinemise ajal terviserike ja ta toimetati kiirabiga Tallinnasse haiglase, kus ta suri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles