«Naistejutud»: naine roolis, auto kraavis!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on Dagmaril «Naistejuttude» stuudios külas Eesti säravaimad autoajakirjanikud – Accelerista tegijad Ylle Rajasaar ja Maarja Kupits, kellest mõlemad on ka Postimehe naisteportaali veergudel mõtteid avaldanud.

Kummad on paremad autojuhid, mehed või naised? Jõuame järeldusele, et kuigi idiootsus sugu ei küsi, võib sageli märgata, kuidas liikluses tehtud rumaluse põhjal võid sageli juba täpselt ennustada, kas roolis on mees või naine. Mingil põhjusel oleme ka märganud, et valgete kaubikute juhid ja naised Mersu maasturite roolis on omapärase liikluskäitumisega...

Maarja hingel on liikluskultuuritus ja inimesed, kes ei oska autosid hinnata, Ylle aga läheb lausa veriseks, kui hakkab rääkima mobiilidebiilikutest-roolimobiilikutest, kes tegelevad roolis kõige muuga, aga mitte liiklusele tähelepanu pööramisega.

Kuula saadet! Varasemaid saateid saad järele kuulata siit ning juba järgmisel nädalavahetusel oleme Paides Arvamusfestivalil, tule ka! Ürituse leiad ka Facebookist – kliki siia!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles