Brittide seas levib haiglane trend: Madeleine McCanni tätoveering

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madeleine McCann
Madeleine McCann Foto: Police/PNS/©Photonews / TopFoto/Scanpix

Hispaanias puhkavate Briti turistide seas levib haiglane trend lasta tätoveerida oma kehale üle kümne aasta tagasi Portugalis Praia da Luzis kadunuks jäänud briti tüdruku Madeleine McCanni nimi ja näopilt.

Hispaanis mitmes kuurordis, kuid eelkõige Mallorca saarel on tätoveeringute tegijatel tänu brittidele palju tööd, edastab news.com.au.

Turistid Mallorcal Magalufis
Turistid Mallorcal Magalufis Foto: Joan Llado/AP/Scanpix

Sealsed tätoveeringusalongid on avatud pärastlõunast kuni varajaste hommikutundideni ning vajadusel isegi ööpäev läbi.

Madeleine McCanni kadumise müsteeriumit ei ole seni lahendatud ja on neid britte, kelle arvates juhtus tüdrukuga mingi õnnetus, mille vanemad kinni mätsisid. Madeleine oli kadudes ligi nelja-aastane ja oleks nüüd 14-aastane.

Madeleine McCann kolmeaastasena ja politsei arvutipilt, milline ta nüüd välja näha võib
Madeleine McCann kolmeaastasena ja politsei arvutipilt, milline ta nüüd välja näha võib Foto: TERI BLYTHE/AFP/Scanpix

Madeleine McCanni tätoveeringu teha lasknute sõnul ei ole politsei ega vanemad piisavalt pingutanud, et tüdrukut leida ning seetõttu ei ole Madeleine'i tätoveering maitsetu ega šokeeriv.

Gerry ja Kate McCann pärast oma tütre kadumist kümme aastat tagasi
Gerry ja Kate McCann pärast oma tütre kadumist kümme aastat tagasi Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Brittidest puhkajate seas leivib juba paar aastat trend lasta teha endale kõige maitsetum tätoveering. Igal aastal on mõni teemal, millest tätoveeringu tegemisel lähtutakse, sel aastal on selleks Madeleine McCann.

Sotsiaalmeedias on mitmeid fotosid Madeleine McCanni tätoveeringutega, mis on saanud üsna karmi kriitika osaliseks. Paljude kritiseerijate sõnul ei arvesta tätoveeringute tegijad Madeleine’i vanemate, Kate ja Gerry McCanni tunnetega.

«Mina röövisin Madeleine McCanni» on näiteks ühe noore briti jalale tätoveeritud ja teksti kohale on tätoveeritud süda. Samasuguseid tätoveeringuid on vele kümneid. 

Hispaania kuurortide tätoveeringusalongide omanike ja töötajate sõnul on neil on üsna hullude soovidega kliente.

«Kliendi soov on meile seaduseks, üritame teha neile seda, mida nad tahavad. Ka neid tätoveeringuid, mis on solvavad ja agressiivsed, sest äri on äri,» teatasid tätoveeringute tegijad.

Hispaania Majorca saare kuurorti Magalufi võimude ja politsei teatel on neil brittidest puhkajatega pidevalt probleeme, sest britid käituvad metslastena ja vilistavad seadustele.

Politsei on kinni pidanud alkoholi- ja narkojoobes, enesepaljastajatest ja tänavatele urineerijatest briti turiste.

Turistid Mallorcal Magalufis
Turistid Mallorcal Magalufis Foto: Joan Llado/AP/Scanpix

Magalufi politsei pidi mais-juunis 1672 korral lahendama briti turistidega seotud probleeme.

Joobes turist Mallorcal Magalufis
Joobes turist Mallorcal Magalufis Foto: Joan Llado/AP/Scanpix

12. mail 2003 Leicesteris sündinud briti tüdruk  Madeleine McCann kadus 3. mail 2007 Portugalis Praia da Luzis, kus ta oli koos perega puhkamas. Kuna last ei ole seni leitud, levivad mitmseugused vandenõuteooriad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles