Eesti muusikute jalgpallikoondis võõrustab Soome ametivendi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: SCANPIX

Laupäeval, 16. aprillil algusega kell 12 toimub Tallinnas, Kalevi staadioni kunstmuruväljakul heatahtlik jalgpalliturniir, kus lisaks soome kultuuritegelasi koondavale klubile Moskovan Laturi astuvad võistlustulle ka Helsingi rockiklubi Tavastia meeskond ning FC ART-International Tallinnast.

Alates keskpäevast kohtuvad kõik meeskonnad omavahel 2 x 20 minutit kestvates mängudes.

Moskovan Laturi, kellega muusikute jalgpallikoondis kohtus kahel korral ka eelmisel aastal, tuleb Eestisse oma tavapärases koosseisus, kuhu kuuluvad mitmed kunstnikud, muusikud ning endised sportlased.

Tavastia meeskonda kuulub lisaks klubi omanikule Juhani Merimaa'le mängijaid tuntud soome bändidest nagu Don Huonot, Havana Black, Egotrippi, Anssi Kela, Hearthill ja teised.

Eesti muusikute meeskonna väravavaht on muusik ja saatejuht Madis «Tursk» Aesma, kes töötab Raadio2-s saatejuhina. Kuulsuselt teine aga Allan Muuk, kes töötab juba aastaid televiisoris. Meeskonda kuuluvad veel Cram (No-Big-Silence), Bonne (Pedigree), Raul Ukareda (Compromise Blue ja Just Knud Qvigstad), Andres Ohu (Blind), Martti Mutli (The Hangin Brothers), Lang (...ja Jep ja Caater) ning meeskonna tugisammas, kolmekordne internatsionaal Marko Lepik (endine Push Up).

Väljakule jookseb ka kogu Ans. Andur, mis osales käesoleval aastal Eesti Laulu poolfinaalis looga «Lapsed ja lennukid». Oma esinemist kommenteerisid ansambli liikmed toona nii: «See ei olnud

omaette eesmärk, et me peaksime tingimata Eurovisioonile pääsema».

ART-Internationali puhul on tegemist peaasjalikult erinevate Eesti jalgpalliklubide funktsionääridest koosneva meeskonnaga, mis tegutseb juba aastaid tuntud ravitseja dr.Albert Stepanjan'i eestvedamisel.

Eesti meeskonna mängiva manageri Allan Muugi sõnul tuleb turniir esinduslik: «Kindlasti saab olema vahva turniir ning loodame leida soomlaste hulgast endale uusi tuttavaid», loodab Muuk.

Pärast turniiri lõppu tehakse üheskoos pilti ning suundutakse seejärel Tallinna vanalinnaga tutvuma. Turniir on pealvaatajatele tasuta ning erandkorras on lubatud kaasa võtta ka wuwuzelad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles