Intiimmassaaži jumalanna Epp Kärsin teab, et suhte vundament on magamistoas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Kärsin
Epp Kärsin Foto: TV3

Armastuse kunsti koolitaja Epp Kärsin on lühikese aja jooksul avanud paljude eestlaste silmi andes neile näpunäiteid ja teadmisi seksuaalsuse võlukunstist. 

37-aastane Epp Kärsin avas koolituskeskuse, mis tegeleb intiimmassaažiga. Naine on selle lühikese aja jooksul avardanud eestlaste teadmisi siiani paljude jaoks jätkuvalt tabuteemaks olevast seksuaalsusest, aga kindlasti ka aidanud nii mõnelgi paaril kokku jääda.
Arvestades, milline meeletu huvi on olnud intiimmassaaži koolitustele ja kui pikad on järjekorrad yoni- või lingammassaažikoolitustele, tundub, et inimestel on soov harida ennast sellel ürgsel teemal. 

Naine kirjutab koolituse kodulehel, mis on tema koolituste eesmärk: 

*Lingam massaaži tegemine partnerile viib suhte uuele ja kõrgemale tasandile, kasvab mõistmine, usaldus ja intiimsus ning lugupidamine üksteise vastu.

*Lingam massaažiga saab korda saata imesid. Meeste seksuaalsed vajadused on tihti kõrgemad kui naisel ja see on parim alternatiiv, mis naine mehele pakkuda saab. 

*Paljudes suhetes kannatavad nii mehed kui naised läheduse puuduse all ja Lingam masssaaž võimaldab uuel mängulisel viisil oma armastust väljendada.

*Sageli on pikaajalised suhted kaotanud oma sära, ollakse füüsiliselt üksteisest eemaldunud ja ei osata leida teed, kuidas taastada aktiivset suguelu. Lingam massaaž annab võimaluse samm-sammult saada oma partneriga lähedasemaks ja sulanduda intiimsusesse, taastades suhte uuel ja paremal moel, nii nagu ei kunagi varem!

Ajakirjas Sensa teab kogenud naine öelda, et suhte vundament saab alguse just magamistoast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles