Guano Apes homsele kontserdile vabanesid broneeritud piletid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guano Apes
Guano Apes Foto: Rock Cafe

Juba kuu tagasi väljamüüdud Guano Apes (GER) homsele kontserdile vabanesid mõned broneeringud, üksikud lisapiletid on saadaval Piletilevi müügipunktides täna alates kell 14.00. Guano Apesi homseteks soojendusartistideks valis bänd välja kodumaised The Nymph ja Egostrip.

Guano Apesi mikstuur metalist, popist ja rapist on toonud bändile vaid edu, bändi esimene singel «Open Your Eyes» oli Saksamaal Top10 hitt jäädes püsima Top100 sisse lausa 30 nädalaks. Pärast kogumikalbumi «Planet of Apes» ilmumist 2005. aastal teatas bänd laialiminekust. 2009. aastal hakkas jää sulama ja bänd tuli taas kokku mängides mõned kontserdid erinevatel Euroopa festivalidel. Tänavu aprilli alguses ilmus täiesti uute lugudega album «Bel Air».

The Nymph liigitab end alternatiivse roki kaitsva ja tolerantse tiiva alla. Tehakse seda, mis parasjagu tundub enda jaoks hea ja õige olevat – kärisevad kitarrikäigud kohtuvad elektroonilise tantsumuusikaga, lisanduvad veel mõned põnevad nüansid ning kokku sulab tihti kummitama jääv meloodia. Selline mitmekesisus neile enda juures just väga meeldibki. Kui kuulata kontserti algusest lõpuni, siis võib see jätta tunde, nagu oleksid äsja viibinud kuulsa sürrealisti Salvador Dali stuudios ning jälginud teda maalimas.

Alternatiivroki ansambel EgoStrip on oma senises koosseisus tegutsenud 4 aastat. Bändi muusika on mõjutatud kõigi nelja liikme erinevatest lemmikutest – sealt võib leida nii metalit, vanakooli rokki kui uuema aja digipininat. 2011. aastal osales Egostrip Jägermeistri Rock Liigas ning hetkel valmistatakse ette esimese EP materjali.

Lisapiletid Guano Apesi kontserdile hinnaga 31 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti täna kell 14.00.

Rock Cafe uksed avanevad 16. aprillil kell 20.00, esimene bänd alustab 20.45.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles