Uus «Kariibi mere piraatide» film linastub Cannes`i filmifestivalil

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp kapten Jack Sparrow rollis
Johnny Depp kapten Jack Sparrow rollis Foto: SCANPIX

Selle aasta Prantsusmaa Cannes`i filmifestivalil näidatakse võistlusväliselt uut «Kariibi mere piraatide» filmi.

Disney stuudio neljanda piraadifilmi «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» peaosas on Johnny Depp kapten Jack Sparrow`na ja Penelope Cruz ta kallimana, kirjutab BBC.

Sel aastal leiab Cannes`i filmifestival aset 11. – 22. maini.

Eelmine piraadifilm «Pirates of Caribbean: At World´s End» tõi sisse rohkem kui 960 miljonit dollarit.

Uues filmis on Deppi kehastatav tegelane Jack Sparrow nooruse allika otsingutel. Ta peab samas võitlema ja võistlema kardetud piraadi Musthabemega, keda mängib Briti näitleja Ian McShane.

Cannes´is on võistlusväliseks filmiks ka «The Beaver», milles peaosi mängivad varem linateoses «Maverick» koos olnud Mel Gibson ja Jodie Foster.

Lugu räägib mänguasjatootjast, kes suudab oma perega suhelda vaid kobrast kujutava käpikunuku abil.

Sean Penni näeb Cannes´is filmis «This Must Be the Place». Ta kehastab seal vananevat rokkstaari, kes elab Dublinis. Tegemist on režissöör Paolo Sorrentino esimese ingliskeelse filmiga.

Filmifestivali üheks oodatumaks filmiks peetakse režissöör Terence Malicki teost «The Tree of Life», mille peaosas on Brad Pitt. Selle puhul on tegemist võistlusprogrammi filmiga.

Sama oodatud on ka Pedro Almodovari uus linateos «The Skin I Live In» (La Piel Que Habito), kus peategelast kehastab Antonio Banderas.

Cannes`i filmifestivalide lemmik Lars Von Trier, kes võitis Kuldse Pamioksa auhinna 2000. aastal filmiga «Dancer in the Dark», tuleb sellel aastal filmiga «Melancholia».

Kirsten Dunsti, Charlotte Gainsbourgi ja Kiefer Sutherlandi näeb loos kahest õest, kelle suhted paneb proovile kosmiline oht, mis võib Maa hävitada.

Sellel aastal võistleb Cannes`is Kuldsele Palmioksale 19 filmi.

Cannes`i filmifestivali avafilmiks on Woodi Alleni komöödia «Midnight in Paris».

Selle aasta žürii tööd juhib Robert De Niro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles