The Vaccinesi Tallinna kontsert jääb laulja operatsiooni tõttu ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Vaccines
The Vaccines Foto: BDG Music

Suurbritannia tõusev indie-bänd The Vaccines on sunnitud ära jätma nii aprillis kui mais toimuma pidanud kontserdid seoses bändi laulja Justin Young’i erakorralise operatsiooniga. Seetõttu jääb ära ka Tallinnas, 4. mail Rock Cafes toimuma pidanud kontsert. PILETID OSTETAKSE TAGASI

The Vaccines'i mänedzmendi kinnitusel ei olnud pärast arstidega nõupidamist laulja hädavajalikku operatsioonijärgset toibumist silmas pidades muud võimalust kui aprilli ja mai alguse kontserdid ära jätta – sealhulgas ka kaks kontserti Soomes.

Tallinna kontserdile müüdud piletid ostetakse tagasi kolme nädala jooksul, alates 18. aprillist kuni 8. maini 2011. aastal. Lisainformatsioon piletite tagasimüügi kohta leiab piletivahendusfirmade Ticketpro ja Piletilevi kodulehtedelt – vastavalt sellele, millise piletifirma vahendusel pilet soetatud sai.

The Vaccines’i Tallinna kontserdi korraldajad BDG Music ja New Line Agency vabandavad tekkinud ebamugavuste pärast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles