Kuninganna ütles Dianale, et «Charles on lootusetu» - ja see oligi kogu abi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana (1987)
Printsess Diana (1987) Foto: SCANPIX

Kuninganna Elizabeth ütles väidetavalt printsess Dianale, kui too abielunõu küsima tuli, et tema abikaasa prints Charles on täiesti lootusetu juhtum.

Uues dokumentaalis jõuab avalikkuse ette kuningliku paari seksuaalelu, kus väidetakse, et Charles nõudis õigust pidada armukest, vahendab The Independent.

Kui Diana oma mehe käest küsis, miks Camilla Parker Bowles - tema praegune abikaasa - tema ellu kuulus, olevat Charles vastanud: «Noh, ma keeldun olemast ainuke Walesi prints, kelle pole kunagi olnud armukest.»

Diana väitel olevat Charlesi isa öelnud, et kui tema abielu teatud aja järel enam ei toimi, võib ta Camillaga suhet alustada.

Kui Diana aga kuninganna käes nõu küsima läks, ei rahuldanud vastus teda.

«Läksin peadaami juurde ja küsisin nuttes, mida teha. Ja ta ütles: «Ma ei tea, mida sa tegema pead. Charles on lootusetu.» Ja see oligi kõik. See oli kogu abi,» kurtis Diana.

Printsess Diana, prints Charles / Scanpix
Printsess Diana, prints Charles / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles