Video ja pildid: hiiglaslik Airbus pühkis väiksema lennuki teelt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Air France'i Airbus A380 nügis teisipäeva kesköö paiku New Yorgi Kennedy lennujaama märjal asfaldil väiksema Bombardier CRJ700 teelt
Air France'i Airbus A380 nügis teisipäeva kesköö paiku New Yorgi Kennedy lennujaama märjal asfaldil väiksema Bombardier CRJ700 teelt Foto: SCANPIX

Maailma suurim reisilennuk Airbus A380 nügis teisipäeva keskööl New Yorgi Kennedy lennujaama märjal asfaldil väiksema Bombardier CRJ700 teelt.

Air France'i Airbusi ja kohaliku firma reisilennuki kokkupõrkes keegi vigastada ei saanud. Õhusõidukid veeti sündmuspaigalt minema ja nende kahjustusi uuritakse.

Airbus oli ruleerimas stardirajale, kui selle vasak tiivaots riivas Bombardier' saba, mille tagajärjel viimane ligi 90-kraadise pöörde tegi.

Pariisi suunduma pidanud Airbusi pardal oli 485 reisijat ja 25 meeskonnaliiget, Bombardier' pardal 62 reisijat ja neli meeskonnaliiget.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles