Angelina Jolie tegi lõpuks pärast lahutust suu lahti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: TANG CHHIN SOTHY/AFP/Scanpix

Angelina Jolie ja Brad Pitt, kes on tuntud kui Brangelina, läksid lahku eelmise aasta septembris, nüüd 10 kuud hiljem andis Angelina lõpuks sellel teemal selgitust. 42-aastane näitlejanna teatab, et asjad läksid paari vahel halvaks 2016. aasta suvel: «See on olnud raskeim aeg meie vahel.» Paaril on kokku 6 last – 15-aastane Maddox, 13-aastane Pax, 11-aastane Shiloh, 12-aastane Zahara ja 9-aastased kaksikud Vivienne ja Knox. 

Pärast lahutust võttis naine üüripinna ning nüüd ostis 25 miljoni dollari eest Californiasse villa, kuhu kolis sisse vaid mõni päev enne intervjuud. Tomb Raideri staari sõnul on uus elupaik neile suur areng: «See on meile suur hüpe edasi, me kõik üritame anda endast parima, et perekonnana terveks saada. Üritan olla hea kodulooja – korjan koerakakat, pesen nõusid ja loen unejuttu.»

Oscari laureaat on enda sõnul selles vallas paremaks saanud, suure maja ostis ta, kuna tundis, et vajab enda ja laste jaoks palju ruumi. Villas on kuus magamistuba ja kümme vannituba. Paar oli koos 12 aastat, kuniks nad avalikustasid enda lahutuse selle aasta septembris ning naine taotleb lastele ainuhooldusõigust. Brangelina tutvus Mr. And Mrs. Smithi filmi võtetel 2004. Aastal, nad abiellusid 10 aastat hiljem privaatsel tseremoonial Prantsusmaal. Angelina räägib intervjuus, et nad endiselt hoolivad teineteisest: «Me hoolime teineteisest endiselt ja eriti perekonnast ja töötame mõlemad ju sama eesmärgi nimel.»

Naine räägib veel, et katsub laste ees emotsioone mitte välja näidata: «Kui ma üles kasvasin, muretsesin pidevalt enda ema pärast. Ma ei taha, et mu lapsed peaksid sama tundma. Pigem nutan duši all kui nende ees. Lapsed peavad teadma, et kõik saab korda, isegi siis, kui ma selles kindel pole.» Angelina leiab, et lapsed on kogu selles asjas olnud väga tugevad ning ta on nende üle väga uhke. Veel on tänu lahutusele saanud Angelina lähedasemaks enda isaga, kellega nad vahepeal ei suhelnud pea üldse. Vanaisa, kes on ka näitleja, hoolitseb laste eest, näitlejanna sõnul on ta väga lahe lastelastega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles