Galerii ja kokkuvõte: kes võitis miljon rubla ja skandaalse saate "Eksid rannal"

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kätte jõudis pöörase tõsielusarja põnev finaal. Löödi käiku rusikad ja valati pisaraid. Kelle vahel on tõeline armastus ning kes teeskleb vaid auhinnaraha pärast? Kes kelle poolt hääletati? Finaalihommik algas suure üllatusega. 

Tüdrukud saadeti randa ning enne suurt finaali ähvardas kohale aerutada veel üks eks. Juba õhtul selgus, kes võidab miljon rubla! Võitjapaar selgus osalejate häälte tulemusena. Miljoni rubla eest võistlesid Katja ja Epifanio, Lena ja Borja, Nastja ja Vova ning Liza ja Phil. Kes võitis ja kes jäi tühjade pihkudega. 

Finaali hommik algas katsega: milline paar kõige seksikamalt tantsib, võidab auhinna. Paarid harjutasid sensuaalset rumbat. Paaridest sai kõige paremini hakkama: Phil ja Liza. 

Tuli välja asjaolu, et Epifano oli enne suhet Katjaga pakkunud kõikidele finaalis olevatele poistele, et nad hääletaksid tema poolt ja ta pärast jagab auhinnaraha kõigi vahel ära. 

Kõik saateosalised hääletasid saate võitjateks Borja ja Lena, kes olid enne saate algust lahutanud oma 10 aastat kestnud abielu. Hääletus oli väga tasavägine Epifano ja Katjaga.

Paar kuud hiljem, pärast projekti lõppemist, filmitud kaadrites räägib Katja, et Epifano oli seal raha pärast ja nemad läksid lahku juba lennujaamas. Fil ja Liza elasid koos. Borja ja Lena plaanisid abielluda ja elasid Moskvas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles