George Clooney annab Prantsuse ajakirja oma kaksikute paparatsofotode avaldamise eest kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Hollywoodi staar George Clooney annab Prantsuse ajakirja Voici kohtusse, kuna see avaldas kõmufotograafide poolt tema ja ta naise Amal Clooney kaksikutest lastest salaja tehtud fotod.

56-aastase staari teatel tegid paparatsod temast, ta naisest ning kaksikutest, pooleteisekuustest Ellast ja Alexanderist pilte, ronides nende elukohta ümbritsevale piirdeaiale ja maja lähedal olevatele puudele, edastab The Independent.

George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

Toimetusega Pariisis asuv väljaanne Voici avaldas seeria halva kvaliteediga fotosid, millel on Clooneyt ja ta pere näha Itaalias Lombardias Como järve äärses elukohas.

George Clooney teatel tungisid kõmufotograafid ta pere eraellu ja selle tõttu kavatseb ta nii nende kui pildid avaldanud ajakirja vastu kohtusse minna.

«Viimasel nädalal on meie kodu ümber näha mitut paparatsot, kes töötavad väljaande Voici heaks, nad tegid nii minust, mu naisest kui ka meie kaksikutest lastest ebaseaduslikke fotosid. Peame astuma samme, et oma laste julgeolek tagada,» teatas staarnäitleja.

George ja Amal Clooney
George ja Amal Clooney Foto: STEFANO RELLANDINI/REUTERS/Scanpix

39-aastane Amal Clooney tõi kaksikud ilmale 6. juunil Londonis. Clooneyde esindaja teatas siis, et ema ja lastega on kõik korras.

Voici kaitses oma fotograafe öeldes, et Clooneyd on avaliku elu tegelased ning rahvas on nende elust ja tegemistest huvitatud.

«George ja Amal Clooney on viimastel aastatel väga populaarsed avaliku elu tegelased. Kaksikute Ella ja Alexanderi sünd on pakkunud avalikkusele suurt huvi. Avaldasime nimetatud fotod avalikkuse survel. Inimesed armastavad George Clooneyt ja on ta elukäiku jälginud aastakümneid. Need fotod ei sea Clooneyt, ta naist ega nende lapsi ohtu,» teatasid Voici esindajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles