Räpased detailid: printsess Diana armuke Dodi Fayed armastas kokaiini sama palju kui illegaalseid geiklubisid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aasta 22. augustil. Paar hukkus sama aasta 31. augustil.
Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aasta 22. augustil. Paar hukkus sama aasta 31. augustil. Foto: SCANPIX

Uus raamat paljastab, et printsess Diana pururikas armuke Dodi Fayed armastas kokaiini ning varahommikust geiklubide kammimist.

Fayed ja Diana hukkusid 20 aasta eest Pariisis toimunud autoõnnetuses, kirjutab Daily Mail. Mark Fleischman, kes oli legendaarse New Yorgi klubi Studio 54 omanik aastatel 1981 kuni 1984, avaldas septembris ilmuvas raamatus «Inside Studio 54» mitmeid senikuulmata detaile toonase klubielu kohta.

Fayed olevat olnud tõeline naistemees, kes käis Studio 54-s sageli supermodellide, popstaaride ja Hollywoodi legendidega, kelle hulka kuulusid näiteks Liza Minnelli ja Robin Williams.

«Dodi armastas rahustit Quaaludes, kõrgekvaliteedilist kokaiini ja kuumi naisi. Ja nendest ei tulnud tal kunagi puudus,» kirjutab Fleischman.

Fleischman ja Fayed said lähedasteks sõpradeks ja käisid tihtipeale koos varahommikuti illegaalsetes klubides New Yorgi linnaosas, mida peeti tol ajal üheks ohtlikumaks.

«Koidikupatrulliks» nimetatud seltskond, kuhu kuulusid Fayed, Fleischman ja mitmed narkosõltlastest kuulsused nagu Liza Minnelli, Rick James, Joe Cocker, Vitus Gerilaitis, Tony Curtis, Jack Lemmon, 

Robin Williams, John Belushi ja Nick Nolte, sõitsid sageli limusiinidega ekspromt-pidudele, mis toimusid kinninaelutatud hoonetes.

Printsess Diana ja Dodi Fayed / Scanpix
Printsess Diana ja Dodi Fayed / Scanpix Foto: SCANPIX

«Egiptuse miljardäri Mohamed Al Fayedi pojal Dodil oli alati kõige paremat kokaiini,» kirjutab Fleischman.

Seltskonna üheks lemmikkohaks oli geiklubi Crisco Disco, mis sai nime toiduõli järgi, mida toona geimehed libestina kasutasid. 

«Crisco Disco omanik Hank Davis nägi välja nagu geivampiir ja ta sai erilist naudingut sellest, kui ta vaatas meid kokaiini ja ketamiini segu tõmbamas. See oli kerge hallutsinogeense mõjuga pulber, mida ta seltskonna teadmata muu nodi sisse poetas,» seisab raamatus.

Näitleja Robin Williams olevat suurema osa ajast veetnud DJ-putkas ja jälginud hämmeldusega all põrandal toimuvat. «Tal oli täitmatu isu kokaiini ja alkoholi järele ja tundus, et kokaiinilaksu all muutus ta leebemaks. Hanki eriline segu rahustas teda ja aitas tal end rohkem nautida.»

Fleischmanni sõnul muutus Belushi aga mõnuaineid tarbides naljakaks, kuid välja tuli ka tema õelam pool. Oscari-võitja Lemmon oli terane ja šarmantne, kuid hilisõhtul muutus kurvameelseks. Nolte olevat olnud see-eest täiesti pöörane peoloom.

Fleischmani sõnul käis seltskond sarnastel pidudel mitu korda nädalas ja ta kirjeldab, kuidas ta VIP-alal seksis ühe naisega, kellega oli tutvunud vaid mõned hetked varem. Aidsi-eelsel ajal olevat see olnud täiesti tavaline.

«Sattusin kuulsuste, narkootikumide, võimu ja seksi maailma,» võtab Fleischman kokku oma aastad legendaarse klubi omanikuna. «Ma olin kambajuht ligi neli aastat ja sealne skeene joovastas mind - kuumad kehad pöörlemas tantsupõrandal, seks rõdul ja «kõik sobib» suhtumine daamide lounge'is ja Kummitoas.»

Fleischman lisab, et Studio 54 «Soodoma ja Gomorra» tegi võimalikuks ilmselt see, et klubi rohked sopid ja nurgatagused sobisid ideaalselt seksuaalseteks läbikäimisteks.

Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aasta 22. augustil. Paar hukkus sama aasta 31. augustil. / Scanpix
Printsess Diana ja Dodi Fayed 1997. aasta 22. augustil. Paar hukkus sama aasta 31. augustil. / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles