Galojani kohtusaaga jätkub 5. mail Gucci kostüümis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan kohtus 14.04.11
Anna-Maria Galojan kohtus 14.04.11 Foto: Jelena Rudi

Täna, 14. aprillil jätkus Harju maakohtus istung Anna-Maria Galojani süüasjas. Staarpoliitikut süüdistatakse Eesti Euroopa Liikumise pea miljoni krooni kulutamises luksuskaupadele.

Kell 14:00 lõppenud istungil võeti vastu otsus istungi jätkumise kohta 5. mail.

Prokurör Kristel Siitam nõudis tänasel kohtuistungil Anna-Maria Galojanile karistuseks kahe aasta pikkust reaalset vanglakaristust.

«Minu kaitsja, Sven Sillar nõuab aga minu absoluutset õigeks mõistmist, kuna prokurör ei tugine faktidele, vaid emotsioonidele,» vahendab Galojan.

«Muuseas haukus prokurör ka oma kõnes minu välimust, minu kostüüme..., see on ju absurdne! Mis need siia puutuvad!!! See on tõesti ebaprofessionaalsuse tipp,» pahandanb Anna-Maria.

«Ja nõuda mulle kaheaastast reaalset vanglakaristust... No kuulge! Isegi narkoärikad saavad tingimisi karistuse. Ja mina, kellel pole ühtegi karistust, isegi mitte liiklustrahvi, saan järsku sellise karistuse... See on haige riik, ausalt!»

«Samuti tundus mulle, et oma nõudmist ette lugenud prokurör Siitam ootas, et ma nutma puhkeksin. See tema vaen ja viha on nii isiklik ning see paistab ka kohtuniku puhul läbi. Aga võtke näpust, ma ei hakanudki nutma. Milline pettumus neile, ma kujutan ette.»

«Igatahes lähen ma 5. mail toimuvale kohtuistungile Gucci kostüümis ja pea püsti!» lubas staarpoliitik uhkelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles