Galojan: Sven Sillar nõuab minu õigeksmõistmist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan kohtus 14.04.11
Anna-Maria Galojan kohtus 14.04.11 Foto: Jelena Rudi

Hetkel käib Harju maakohtus istung Anna-Maria Galojani süüasjas. Staarpoliitikut süüdistatakse Eesti Euroopa Liikumise pea miljoni krooni kulutamises luksuskaupadele. Galojan saatis Elu24 toimetusele kl. 13:28  sõnumi, et prokurör Kristel Siitam nõuab talle  karistuseks kahe aasta pikkust reaalset vanglakaristust.

«Minu kaitsja, Sven Sillar nõuab minu absoluutset õigeks mõsitmist, kuna prokurör ei tugine faktidele, vaid emotsioonidele,» vahendab Galojan meili teel otse kohtusaalist.

«Süüdistus pole midagi tõendanud, kõik on paljasõnaline,» lisab ta. «Kättemaks on õhus, huvitav miks?»

«Ma pole kunagi karistatud olnud. Reaalselt vangistust võib nõuda ainult nendelt, kes on varem karistatud. Sillar ütles kohtule mind kaitstes otse välja, et see on Siitami isklik viha. Kadedus minu, kui naise suhtes ja et me näeme tõesti välja nagu kaks naist erinevatelt planeetidelt.»

«Veel lisas minu kaitsja, et sisuliselt pole prokuröri poolt tehtud etteheited veel tõendid! Ja, et kui  riigiesindaja Siitam on isklikult Galojani peale vihane, siis see ei anna talle õigust Galojani elu rikkuda.»

Jätkub...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles