Poeg laenas isa Ferrarit, politsei konfiskeeris selle ja pani Twitterisse hoiatavad pildid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari
Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari Foto: twitter.com

Suurbritannias Kagu-Londonis Bromleys laenas poeg oma isa sportautot, musta värvi Ferrari Californiat, kuid sõit lõppes tema jaoks kiiresti.

Politsei pidas 28-aastase mehe teisipäeval kinni, politseinikud võtsid auto temalt ära ja panid Twitterisse hoiatavad fotod, edastab The Telegraph.

Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter.com
Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter.com Foto: twitter.com

250 000 naela maksva auto äravõtmise põhjuseks oli, et isa autokindlustus käis vaid tema enda kohta, kuid mitte selle autoga mingil põhjusel sõita võivate pereliikmete kohta.

Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter
Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter Foto: twitter

Bromley liikluspolitsei tegi Ferrarist pildid ja need jõudsid teistele noortele hoiatuseks sotsiaalmeediasse, juures tekst: «Don’t take dad’s Ferrari without the right insurance! No Insurance= No car» (Ära võta isa Ferrarit, kui sel puudub õige kindlustus! Ei ole kindlustust= Ei ole autot).

Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter.com
Londoni politsei poolt konfiskeeritud Ferrari / Twitter.com Foto: twitter.com

Politsei pani kirja, et noormees sõitis autoga, mille kindlustus teda ei katnud ja selle tõttu ei olnud tal õigus sellega sõita. 

Bromley politsei esindaja kinnitas, et konfiskeeritud autot ei saadeta lammutamisele ega vanarauaks, vaid omanik saab selle pärast asja selgitamist tagasi.

Twitteris juhtumit lugenud ja fotosid näinud võrdlesid seda 1986. aasta filmiga «Ferris Bueller’s Day Off», mille peaosas oli Matthew Broderick. Selles linateoses hävitas Ferris Buelleri sõber Cameron Fry kogemata pärast oma isa Ferrari kasutamist masina, mis hakkas liikuma ja kukub majast alla kuristikku.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles