Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Klubi Diva tähistab kaks päeva meeletult

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Andris Tammela
Copy
Kelmikas "Dirty Sexy Money" klubis Diva.
Kelmikas "Dirty Sexy Money" klubis Diva. Foto: Marek Talivere

Kuressaare ööklubi Diva tähistab sel nädalavahetusel suurejooneliselt oma 8. aastapäeva, millel saavad noortepeo raames osaleda alaealisedki.

Meeletu sünnipäevapidu saab alguse reedel, kui rahvast hullutavad Bad Angelsi tantsutüdrukud, kohal on kapten Morgan ja hullu hitisaju korraldab DJ Vaido Pannel. Lisaks saab kaasa elada Bad Angelsi võrgutavale lava-show’le.

Laupäeva õhtu ja öö aitab Divas sisustada Koit Toome. 8. aastapäeva tähistamine jätkub Kuressaare klubis laupäeval juba algusega kell 19, kui peole on oodatud kõik Saaremaa noored. Pidu esitleb “Saarepiiga 2010” Kadri ja läbi aitab seda viia Koit Toome. Tantsumuuve demonstreerib huvikool Inspira ja parimat muusikats seab DJ Lillimägi.

Täiskasvanuile mõeldud pidu algab tavapärasel ajal ja siiski on laval Koit Toome kõigi oma hittidega. Peale selle aitab suurejoonelist pidu vedada DJ Peeter Kukk.
 

Märksõnad

Tagasi üles