10 petturist kuulsust, keda hiljem endid peteti

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui sa oled kuulsus ja alustad afääri, saab maailm sellest varem või hiljem teada. Me oleme ühiskond, kes armastab draamat ning miski pole magusam, kui jälgida kuulsaid paare, kes teineteisele truud ei suuda olla. Ning veel magusamaks läheb asi siis, kui kunagine petja saab maitsta oma vitsu.

Ranker on reastanud kuulsused, kes kunagi on oma kallimat petnud – ja kes hiljem on pidanud ise petetu rollis olema. Vaata galeriid!

JENNIFER LOPEZ läks 2001. aastal lahku Chris Juddist, et hakata koos olema Ben Affleckiga. 15 aastat hiljem paistis, et J-Lo on lõpuks armuõnne leidnud, kuid siis selgus, et tema kallimast taustatantsija Casper Smart pettis teda.

JESSICA SIMPSON pettis oma abikaasat Nick Lacheyt, kellele ta, muide, oli kunagi pulmaööl kinkinud oma süütuse. «Jackassi» staar Bam Margera tunnistas ühes raadiosaates, et tema ja Simpson magasid ajal, mil Jessica oli veel Lacheyga koos. Kuus aastat hiljem sattus Simpsoni teine abikaasa Eric Johnson petuskandaali, kui selgus, et mees on Simpsonit petnud oma eksi Keriga.

FRANK SINATRA oli sinisilmne hurmur, kellele ei suutnud keegi vastu panna. Ning oma võlusid kasutas ta ka siis, kui oli veel abielus oma naise Nancy Sinatraga. Oma uut armastust, Ava Gardnerit kohates tundus, et mees on oma elus lõpuks uue lehekülje pööranud ning ei osanud ilmselt arvatagi, et ka teda võidakse petta. Ava aga kurtis oma sõpradele, et Sinatra ei suuda teda seksuaalselt rahuldada ning ta lasi jalga ühe härjavõitlejaga.

DAVID DUCHOVNY pettis oma abikaasat Téa Leoni vaat et sadu kordi, kuid lahutas Téast siis, kui naisel oli põgus afäär näitleja Billy Bob Thorntoniga.

BRITNEY SPEARS pettis aastal 2002 oma peikat Justin Timberlake’i. Aastal 2014 läks ta lahku oma järgmisest peikast pärast seda, kui tolle seksivideod netti lekkisid.

LEANN RIMES alustas afääri näitleja Eddie Cibrianiga aastal 2009 võtteplatsil, kui nad mõlemad olid veel teiste inimestega abielus. Cibriani toonane naine aga tegi asjast koguni reality-sõu ning kui tal õnnestus uuesti Eddiega magada, kui mees oli ametlikult juba LeAnniga, saatis ta tõendid juhtunust LeAnnile. Korra petja, alati petja?

MADONNA pettis väidetavalt Guy Richiega abielus olles abikaasat sportlase Alex Rodriguezega. Aastal 2016 usaldas Madonna lähedastele sõpradele (ehk staadionitäiele publikule), et tema toonane peika pettis teda Madonna personaaltreeneriga.

JUDE LAW pettis Sienna Millerit lapsehoidjaga – mäletate veel, kui see juhtus? Law sai toona endale kogu tähelepanu, kuid on unustustehõlma vajunud, et Miller maksis Law’le kätte ja pettis teda näitleja Daniel Craigiga.

PARIS HILTON pettis Nick Carterit, kes maksis seltskonnastaarile kätte ning pettis teda omakorda wannabe-laulja Ashlee Simpsoniga.

LIZ TAYLOR «unustas», et oli parasjagu abielus Eddie Fisheriga, kui meest Richard Burtoniga pettis. Karma jõudis aga ringiga tagasi ning Taylor pidi hiljem taluma Burtoni lugematuid afääre.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles