Lets get Wild strikes Tartu vol 4 @ Club Atlantis

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lets get Wild strikes Tartu vol 4 @ Club Atlantis
Lets get Wild strikes Tartu vol 4 @ Club Atlantis Foto: Club Atlantis

Sel reedel toimuv Lets get Wild Spring Tequila Party toob Tartus taas pulti DJ MIsta ja DJ Kikko J ning klubisse Atlantise aegade kõige vallatumad show-tüdrukud.

Wildest Urban & Club Music Nite - nii tuleb seda pidu iseloomustada. Lets get Wild  nopib välja ainult kõvemad urban bängerid, parimad klubihitid, remix-id ja mashup-id ning segab sel korral hulka mõnusalt suviseid latiino rütme!

Puldis, nagu mainitiud, DJ MISTA (Salute Ent. Europe) ja DJ KIKKO J(Milano, Frizzy Sounds), klubis, laval ja letil teevad show'd ning jagavad tequilat Sexy Shikitas Bonitas. Südaööni kõigile tasuta ning ka pärast südaööd naistele tavapäraselt odavam pilet. Osalege ka meie Facebooki kampaanias!

Laupäeval aga rokib klubis DJ S.A.M ja pidu on Checkpoint Heaven, mis ei nõua viisat ega eelvakstsineerimise - kõik ergutus- ja turgutusjoogid on kohapeal saadaval, parimad sõbrad on kohal ja muusika on super.

Lisainfo: www.atlantis.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles