Täna tähistatakse Eestis õnneliku keha päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Anne & Stiili" esikaanel poseerib alasti lapseootel Merle Liivak
"Anne & Stiili" esikaanel poseerib alasti lapseootel Merle Liivak Foto: Anne&Stiil

Ajakiri Anne & Stiil kutsub naisi tänast päeva pühendama iseendale ja oma kehale. «Olen ilus, loomulikult!» ideele saab toetust avaldada üle Eesti, Tallinnas toimub eriüritus Nordic Hotel Forumi spaas. Naiste vahel, kes on postitanud oma foto Facebooki «Olen ilus, loomulikult!» küljele, läheb loosimisele stilistikasessioon Ženja Fokiniga, rõivakomplekt Baltika Kvartali Moetänavalt ning pildistamine Anne & Stiili tiimiga.

«Erinevad kehad, mood ja enesekindlus – tunnen end teemas nagu kala vees! Olen stiliseerinud naisi suuruses 32–56 ning tean, et ilu ei olene kaalunumbrist. Seetõttu ongi Anne & Stiili «Olen ilus, loomulikult!» kampaania nii oluline,» räägib Ženja Fokin. «Õnn, ka kehaõnn on inimese enda teha. Naerata hommikul iseendale ning kogu päev näib parem,» lisab ta soovituse.

Õnneliku keha päeva tähistatakse Nordic Hotel Forumi spaas, kuhu 14. aprillil kella 16–19 on kõik naised oodatud kohtuma Anne & Stiili toimetusega. Kohapeal ootavad osavõtjaid põnevad loengud, pakutakse lõõgastavat massaaži ja värskendavat lonksu-ampsu. Soovijad saavad lasta teha endast foto ning võtta osa kampaania uhke auhinna loosimisest.

Neil, kellele Tallinnasse tulek kaugeks jääb, on võimalik päeva tähistada spetsiaalset kampaania rinnakleepsu kandes. Samuti kutsub Anne & Stiil naisi armastuse märgiks oma keha vastu kandma kampaaniapäeval oma lemmikpesu ning pakkuma sel päeval oma kehale midagi erilist, olgu selleks siis maitsev ja tervislik toit, spaahooldus, virgutav trenn või jalutuskäik.
Kampaania «Olen ilus, loomulikult!» rinnakleepsud on saadaval Anne & Stiili aprillinumbri vahel ning Montoni kauplustes üle Eesti.

Rohkem infot kampaania ja peaauhinna kohta leiab leheküljelt  www.facebook.com/olenilus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles