Catherine Zeta-Jones ravib bipolaarset meeleoluhäiret

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Catherine Zeta-Jones paljastas, et tal tekkis abikaasa Michael Douglase vähiga võitlemisel ajal bipolaarne meeleoluhäire ning ta vajab ravi.

41-aastane Walesi päritolu näitlejanna ravib end Connecticus asuvas luksulikus psühhiaatriakliinikus, kirjutab The Telegraph.

«Olles aasta jooksul pidevalt stressis, tekkisid Catherine`il meeleoluhäired. Ta saab bipolaarse meeleoluhäire ravi,» teatas staari esindaja Cece Yorke.

Yorke lisas, et ravi on juba mõjunud ning veel sellel aastal on näitlejannal käsil mitu uut filmiprojekti.

«Cathrine`il oli mehe haiguse tõttu raske aasta. Ta läks ravile, et tippvormis olla ning uuesti tööle asuda,» lausus näitlejanna lähikonda kuuluv isik.

Bipolaarne meeleoluhäire (varasem nimetus maniakaal-depressiivne psühhoos) on psüühikahäire, mille puhul vahelduvad kõrgenenud meeleolu, aktiivsuse ja energiaga perioodid meeleolu, aktiivsuse ja energia alanemise perioodidega.

66-aastasel Michael Douglasel diagnoositi möödunud aastal kõrivähk. Ta sai asjakohast ravi, mis mõjus ning haigus taandus.

Catherine Zeta-Jones võitis 2002. aastal parima naiskõrvalosatäitja Oscari rolli eest filmis «Chicago». Selle aasta veebruaris sai näitlejanna

Zeta-Jones ja Douglas abiellusid 18. novembril 2000. aastal New Yorgis. Neil on kaks last – kümneaastane poeg Dylan Michael Douglas ja seitsmeaastane tütar Carys Zeta Douglas.

Zeta-Jonesi järgmiseks filmiks on «Playing the Field», kus ta mängib koos Gerard Butleriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles