Vaata! The Naked and Famous saadab Sulle videotervituse: loodan Sind näha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus-Meremaa indie-elektroonika sensatsioon The Naked and Famous annab kontserdi Tallinnas, Rock Cafes juba 8. augustil.

2007. aastal Uus-Meremaa linnas Aucklandis tegevust alustanud bänd The Naked and Famous tõusis muusikasõprade huviorbiiti debüütalbumiga “Passive Me, Agressive You” (2010). Plaat tõi bändile mitmeid Uus-Meremaa muusikaauhindu ning singlit “Young Blood” saatis fenomenaalne edu – see kõlab endiselt nii raadiotes kui ka teleseriaalides ja -reklaamides ning arvutimängudes.

Thom Powers and Alisa Xayalith of The Naked and Famous perform at the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California April 13, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Thom Powers and Alisa Xayalith of The Naked and Famous perform at the Coachella Valley Music and Arts Festival in Indio, California April 13, 2014. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

The Naked and Famous on välja andnud veel kaks albumit – “In Rolling Waves” (2013) ja “Simple Forms” (2016). Bändi kuuluvad Alisa Xayalith (vokaal, klahvpillid), Thom Powers (vokaal, kitarr), Aaron Short (klahvpillid), David Beadle (bass) ja Jesse Wood (trummid).

Vaata bändi videotervitust eestlastele meie videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles