Manchesteri kuulsaim techno-artist Tempered DJs esineb Parteis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tempered DJs
Tempered DJs Foto: Erakogu

Sel laupäeval, 16. aprillil toimub Tallinna klubis Partei teine üritus sarjast Machine Nation. Peo külaliseks on Manchesteri päritolu techno-produtsent Tempered DJs, samuti mängivad Machine Nationil plaate residendid  Meelis Meri  ja Merimell.

Tempered Djs (ehk Pete Stanley ja Mike Knapper) on Manchesteri tuntuim techno-duo. Nende omanäolist saundi on andnud välja plaadifirmad Tiger, 542, Mad Hatter, 1605 Music Therapy ja «koduleibel» Manchester Undeground Music (MUM).

Tempered Djs loomingut mängivad heal meelel ka techno eesrindlikeimad vedajad maailmas, näiteks Carl Cox, Eddie Halliwell, Christian Cambas, Umek, Dubfire, Karotte jpt. Tempered Djs on kui mitte ainus, siis kindlasti üks vähestest Eestit külastanud mitte meinstriim-tantsumuusika tegijatest, kes on teinud koos Jason Nevins'iga ametliku remixi Britney Spearsile (loole «Break The Ice»).

Duo hakkas koos tegutsema 2007. aastal ja on sellest ajast välja andnud märkimisväärsel hulgal muusikat, millest võiks mainida tuntumaid: «That Picotto Track», «What Is It!», «People» koos Funkfreekz’iga,  «Age of Love» (remiks) jne. Otse loomulikult käib duo ka DJna erinevatel kontinentidel tuuritamas. Esmakordselt jõuab üks Temeperd DJs osapool ka Eestisse, Tallinnasse, 16. aprillil klubisse Partei.

Machine Nation (MN) on elektroonilise muusika pidu. Klubis Partei keskendub Machine Nation eelkõige elektroonilisele tantsumuusikale nagu techno ja tech-house. Machine Nationi eestvedajateks ja juhtfiguurideks on Meelis Meri ja Merimell, kelle nimede sümbioosist kasvab plaadimängijate taga välja teadaolematu muusikaline kooskõla. Aeg-ajalt sekundeerivad Merile ja Merimellile nii kodumaised kui välismaised artistid. Machine Nation on Tohuwabohu Musicu üks kaubamärke.

MACHINE NATION algab klubis PARTEI laupäeval, 16. aprillil kell 23.00

Pilet enne südaööd 5/hiljem 8 euri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles