Buliimik sai enda sõnul terveks, kuna suurendas rindu L-korvini!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leia Parker - Ühendkuningriikide suurimate rindadega naine!
Leia Parker - Ühendkuningriikide suurimate rindadega naine! Foto: Reddit

Glamuurimodell, kellel on enda sõnul suurimad rinnad Ühendkuningriigis, andis DailyMailile intervjuu, kus rääkis, et rindade suurendamine aitas tal võidelda toitumishäirega. 20-aastane Leia Parker haigestus buliimiasse vaid 13-aastaselt – neiu leidis, et ta on kole, mistõttu ajas ta näpud kurku viis korda päevas, kaaludes niiviisi lõpuks vaid 42 kg.

18-aastaselt otsustas noor naine, et rindade suurendamine teeks olemise paremaks ning suurendas 70E-lt 70H-le. See operatsioon muutiski naise Leia sõnul tema mõttemaailma, ta hakkas taas normaalselt sööma ning ka kaal kerkis. Naine sai aga iluoperatsioonide maitse suhu ning eelmisel aastal reisis ta rindade suurendamiseks Prahasse, et saada 32L-suuruses rinnad.

«Inimesed arvavad, et ma olen rumal, et nii suured lasin panna, aga ma tahtsin olla enesekindel. Tahtsin unustada seda aega, mil mul oli buliimia ja muud toitumishäired. Olen alati tahtnud suuri rindasid. Tõsimeeli võin öelda, et minu rinnasuurendusoperatsioon ravis mu terveks. Tunnen end palju paremini,» rääkis naine, kes toitumishäire kõrghetkel oksendas 5 korda päevas ning riided suurusnumbriga 32 nägid tema seljas välja kui kotid, lisaks oli ta enesetunne nõrk, pahur ja väsinud ning täis masendust. Seetõttu oli ta konstantselt tõbine, sai näkku akne ning oksendas välja kõik, mis suhu pistis.

Paranemine oli Leia sõnul aeglane: «Hakkasin end natuke paremini tundma, mis aga tõi kaasa süütunde, et miks ma luban endal rõõmsam olla. Mulle kirjutati välja antidepressandid, aga need ei tundunud lahendusena. Ma ei tahtnud neid. Minu probleem oli selles, et ma ei meeldinud endale. Buliimia tegi selle veel hullemaks. Ma ei söönud, mistõttu mu nahk oli väga halvas seisus ning tundsin end seetõttu veel halvemini.»

Täisealiseks saades pakkus ema tütrele raha, et minna iluoperatsioonile. «Ta teadis, mida olen läbi elanud ning ma teadsin, et tahan enesekindlust tagasi. Enam ei vihka ma end peeglisse vaadates ning see on tänu operatsioonile,» räägib Ühendkuningriigi suurimate rindadega naine.

Enne esimest operatsiooni andsid arstid talle mõtlemisaega, ent noor naine jäi endale kindlaks. Hiljuti otsustas naine, et tahab veel suuremaid rindu. Seetõttu oli ta sunnitud rändama Tšehhi ilukirurgiakliinikusse, kuna kodumaal lihtsalt ei pakutud nii suuri implantaate. Naisel ei olnud ühtki komplikatsiooni operatsioonist ning enda sõnul ta ka ei kahetse enda otsust. Leia teeniv leiba modelli ja promotüdrukuna. Ainus vaev on trenni tehes panna selga kaks spordirinnahoidjat ülestikku ning vabaajarõivaidki on natuke keerulisem leida.

Lisaks kõneleb naine, et ka koduriigi kliinikud peaksid pakkuma suuremaid suurusi neile naistele, kes on enda otsuses kindlad. «Ilmselgelt ei peaks see olema nii, et tänavalt kliinikusse sisse kõndides, saab kohe operatsioonilauale, ent kui naine on enda soovis kindel, peaks ta neid saama teha siin. Paljud tüdrukud tahavad saada tavalisest suuremaid implantaate, nad ei peaks selleks reisima Prahasse,» mõtiskleb Leia – Ühendkuningriigi suurimate rindadega naine. Vaata veel pilte DailyMailist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles