Imelihtne nipp: kuidas vallandada õnnehormoon?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virge Naeris
Virge Naeris Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti endine kergejõustiklane ja joogaõpetaja Virge Naeris jagab kauneid mõtteid, kuidas aasta heledamast kuust, mil loodus õitseb, päevad on pikad ja päike põhjamaa kohal eredamalt säramas, võtta kõik hea - et külmematele aastaaegadele reipalt vastu minna.

Virge Naeris on endine seitsmevõistleja, kes saavutas 1998. aastal Eesti parima naiskergejõustiklase tiitli. 47-aastane Virge  tegeleb juba aastaid joogaga ja suunab inimesi psühholoogilise nõustajana. Virge jagab kerge nipi, kuidas tunda end rohkem kohal ja õnnelik. Peale selle, et suvel võiks igal hetkel ja võimalusel ammutada energiat loodusest, on olulisem avatud mõtlemine:

«Õnnehormooni vallandumiseks ei ole palju vaja – ole vaid märkajana kohal ja tunne tänutunnet kogu selle ilu eest, mida Eestimaa suvehommik kõigile meeltele jagab. Oskus märgata hetki, mis pakuvad siirast rõõmu, on lihtsaim moodus toetada oma südant, panna silmad särama ja tunda end oma kehas hästi.» räägib Virge, kelle igapäevarutiini täidab igahommikune võimlemine, mis on samuti üks olulisi õnnehormooni vallandajaid. 
Pikemalt loe ajakirjast Eesti Naine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles