Lennufirma kaotas peigmehe pulmaülikonna, mees edastas iroonilise fotosõnumi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paari irooniline pulmafoto
Paari irooniline pulmafoto Foto: facebook.com

Sotsiaalmeedias levib lugu paarist, kes abiellus, kuid peigmees tegi seda T-särki ja šortse kandes, mitte ülikonnas.

Paar pani sotsiaalmeediasse oma foto, millel naist on näha pruutkleidis ja meest aluspesu väel, T-särgi rinnaesisele on kirjutatud sõnum lennufirmale Delta Airlines, mis ta pulmaülikonna koos kohvriga ära kaotas.

Pildi juures on tekst: «This wedding suit courtesy of Delta Airlines» (See on tänu Delta Airlinesile minu pulmaülikond).

Paari irooniline pulmafoto
Paari irooniline pulmafoto Foto: facebook.com

Ja veel: «If you want to wind up in the same country as your wedding outfits, don't fly Delta Airlines» (Kui tahad, et sa jõuaksid oma pulmariietega samasse riiki, ära lenda Delta Airlinesiga).

Paar lendas USAst Washingtonist Islandile, kus nad abiellusid. Nad pidid esmalt lendama Delta Airlinesiga Washingtonist New Yorki, kuid lend lükati edasi ja nad jäid New Yorgist Islandile suundunud lennust maha. Delta Airlines andis neile võimaluse lennata Islandile läbi Pariisi ja Berliini, kuid kuskil läks mehe kohver kaduma. Paar leidis pärast mitmeid pingutusi ise mehe kohvri Hamburgist, kuid kuidas see sinna sai, ei ole veel selge.

Delta Airlines palus juhtunu pärast vabandust ja lubas selgitada, mis juhtus. Esmastel andmetel tekkis segadus lennufirma Berlin Airlinesi tõttu, kuid selle lennufirma esindajate teatel ei puudutanud nende pagasitöötajad ameeriklase kohvrit.

Juhtumit sotsiaalmeedias lugenutest paljud tundsid paarile kaasa, kuid oli ka neid, kes olid kriitilised. Nad küsisid, et miks mees ei võtnud oma pulmaülikonda lennukisalongi kaasa, vaid andis selle koos kohvriga pagasisse.

Oli ka neid, kes imestasid, et miks paar ei lennanud Icelandairiga, mis teeb otselende Washingtoni ja Reykjaviki vahel ning selle lennufirma piletid on üsna soodsa hinnaga.

Statistika kohaselt ei ole pagasi kadumine lendudel nii sagedane kui arvatakse. 2016. aasta statistika kohaselt läks iga 1000 reisija kohta kaduma vähem kui kuus kohvrit, mis jõudsid valedesse paikadesse.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles