Üks naine pääses napilt R. Kelly haardest! Loe tema õõvastavat kirjeldust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R. Kelly
R. Kelly Foto: Vida Press

Muusik R. Kelly on sattunud koledate süüdistuste sihtmärgiks - nimelt väidavad mitmed lapsevanemad, et ta hoiab nende tütreid seksiorjuses. Üks noor naine avalikustas, et ta pääses sarnasest saatusest üle noatera.

Naine rääkis väljaandele TMZ, et ta kohtus lauljaga detsembris lava taga, kui oli ühelt meeskonnaliikmelt käepaela saanud. Naine oli siis 20-aastane.

Naise sõnul andis R. Kelly talle oma telefoninumbri, misjäres vahetasid nad tekstisõnumeid ja helistasid. 

Mees lubas tal aidata näitlejannaks ja modelliks hakata. R. Kelly olevat ta seejärel oma Georgia koju kutsunud ja käskinud kanda «midagi seksikat». Naine võttis kaasa oma sõbranna, kuid seal olles läksid asjad imelikuks - telefoni kasutamine keelati ära ja ta eskorditi R. Kelly magamistuppa.

Naise sõnul palus Kelly tal toas ringi kõndida ja modelli moodi poseerida ning veenis teda tegema seksikaid fotosid. Kelly andis talle lahkudes 200 dollarit ja käskis järgmiseks visiidiks osta musta aluspesu, kontsakigad ja punase huulepulga, mida naine ka tegi. 

Naine läks R. Kelly poole tagasi veel kaks korda, kuid laulja olevat iga korraga muutunud agressiivsemaks ja kontrollivamaks ning meelitas teda isegi paljalt poseerima. Naise sõnul nad ei seksinud.

Naise sõnul oli viimaseks piisaks karikas see, kui Kelly saatis talle veebruaris ühe otsa pileti, et naine temaga Los Angelesse tuleks. Laulja nõudis, et ta tuleks üksi. See tekitas naises kahtlusi ja ta rääkis sellest oma emale, kes otsekohe asjale kriipsu peale tõmbas.

TMZ püüdis saada kommentaari ka R. Kellylt, kuid see ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles