Eestist kopp ees? Skandaalne Kaur Kender pühib kodumaa tolmu jalgadelt! (10)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kanep on nii ohutu taim, et selle müük tuleb riiklikult reguleerida ja kõik muud asjad,» on öelnud Kaur Kender, kelle eestvedamisel toimus meeleavaldus Eesti narkopoliitika aluste muutmiseks. «Kanep tuleks üldse laualt ära võtta debatina. Oluline on see, et me ei teeks noortest inimestest kriminaale ja et noore inimese elu poleks rikutud, sest ta tegi kanepit. Kanepiga on see, et kanepisuitsetaja ei peksa oma naist, ei löö sõpra kirvega, ei sõida kanepis peaga kaheksakesi surnuks. Kanep on täiesti ohutu taim.»
«Kanep on nii ohutu taim, et selle müük tuleb riiklikult reguleerida ja kõik muud asjad,» on öelnud Kaur Kender, kelle eestvedamisel toimus meeleavaldus Eesti narkopoliitika aluste muutmiseks. «Kanep tuleks üldse laualt ära võtta debatina. Oluline on see, et me ei teeks noortest inimestest kriminaale ja et noore inimese elu poleks rikutud, sest ta tegi kanepit. Kanepiga on see, et kanepisuitsetaja ei peksa oma naist, ei löö sõpra kirvega, ei sõida kanepis peaga kaheksakesi surnuks. Kanep on täiesti ohutu taim.» Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Skandaalne kirjanik Kaur Kender paljastab portaalile gamesindustry.biz, et kavatseb oma uue arvutimängu No Truce With The Furies edasiarendamiseks kolida Londonisse. 

Kenderi sõnul on ettevõtte tegevuse Londonisse viimise taga ka võimalike töötajate hirm kolida riiki, mis piirneb Venemaaga, sest kõik arvavad, et venelastel on plaan riik okupeerida ning peagi saab siin toimuma tuumasõda.

Kenderi sõnul uus mäng lubab mängijal kehastuda politseinikuks - ükskõik milliseks. Füüsiline vägivald selles mängus puudub: kõik olukorrad tuleb lahendada dialoogi kasutades. Mängu kallal näeb vaeva 28 inimest, kellest kaheksa on parasjagu Londonisse kolimas. Kenderi sõnul pole veel kindel, et kõik ettevõttega seotud inimesed ilmtingimata Ühendkuningriikidesse koliksid. Enda pere elu on ta seal aga juba üles seadnud.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles