Selgusid bändid, kes astuvad üles tudengite kevadüritusel Peda Folk

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peda Folk 2008 Kultuurikatlas
Peda Folk 2008 Kultuurikatlas Foto: Maria Vahuri

Peda Folk on tudengite üritus, mis on sel aastal järjekorranumbrilt juba 39. Sel aastal toimub Peda Folk 5. mail Telliskivi Loomelinnakus.

Esmaspäeval 11. aprillil valis žürii välja bändid, kes sel aastal üles astuvad. Valituks osutusid järgmised koosseisud: Neeklam, Kruuv, August Hunt, Under Your Skin, Oak Tree, Crashdaf, Legshaker, Miip, Breymes, Paha Polly ja Lucky Jeans.

Pealavale pääsemiseks esitati kokku 66 sooviavaldust. Žüriisse kuulusid Malcolm Lincolni solist Robin Juhkental, Mushy trummar Rauno Pella, Sean Pollock, Gerli Jõeäär, Mairi Kikkas, Robert Reidla ja Madis Trei. Gerli Jõeääre sõnul oli konkurents tugevaim, kui kunagi varem.

Peda Folk kostitab oma külalisi ka vabalavaga, kuhu on oodatud kõik oma avastamata talenti näitama. Selleks tuleb aga eelnevalt registreeruda aadressil vabalava@esindus.ee ja lisainfo selle kohta on Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles