Kevadekuulutaja parvetas poolalasti Emajõel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadekuulutaja Emajõel 12.04.11
Kevadekuulutaja Emajõel 12.04.11 Foto: Reporter.ee

Tartut on juba iidsetest aegadest titulleeritud heade mõtete linnaks. Kes meist ei mäletaks ülemöödunud kevadel Emajõe sillakaarel seksinud üliõpilasi. Eile pärastlõunal nägid tartlased taas kord lummavat vaatepilti, kui palja ülakehaga noormees jäätükiga mööda Emajõge Tartu kesklinna poole parvetas.

Mõned nõrgema närvikavaga pealtnägijad pidasid sellist tegevust aga eluohtlikuks ja kutsusid välja politsei.

20-aastane Orm-Gregori oli sõprade kinnitusel lihtsalt soovinud pisut pulli teha. Politsei ja päästjate saabudes ronis noormees kuulekalt kaldale.

Kommentaare Orm-Gregori jagada ei soovinud.

Politsei ja päästeameti kutsus välja Tartu noormees Tarvi Karv.

Miks sa politsei kutsusid, Tarvi?

Nägin, et üks poiss seisis suure jäätüki peal ja sõitis mööda Emajõge Võidu silla poole. Mees jõi jäätüki peal ka džinni.

Kui kiirelt päästjad kohale tulid?

Päästjad reageerisid suht ruttu minu kõne peale. Umbes kahe-kolme minutiga olid nad kohal. Aga selle peale lõi jäätükil sõitnud poiss põdema ja ujus ruttu välja.

Miks sa päästjad kutsusid?

Kuna ma loen nii palju uudiseid ja vaatan uudiseid ja näen, kui paljud on ära uppunud või ära külmunud vette... Ja lisaks keelati just neli päeva tagasi jääle minek, siis sellepärast reageerisin ka ruttu. Ise ei hakanud järele minema, sest siis oleks kaks inimest sees olnud.

Politsei sõnul on aga siseveekogudel seilamine igaühe vaba valik. Võib-olla pole  jäätükk just see kõige õigem vahend selle tegemiseks, aga karistada Orm-Gregorit selle eest siiski ei saa.

Kiika lustlikku videolõiku!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles